Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen színű szem?

Szerintetek ez milyen színű szem?

Figyelt kérdés

Itt a link:

[link]

2009. nov. 18. 21:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem kék,és van egy fekete pont az íriszeden.Attól nagyon szexinek látszik.

Amúgy a májműködésed jó,ennyit elárulok:)(íriszdiagnosztika)

2009. nov. 18. 22:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem kékeszöld!:)

Egyépként tök szép kép! *.*

Ez lehet off-olás lesz...

De megkérdezhetem hogy ez így hogy a bánatba lehet le fotózni? Nekem sosem sikerül a szememről ilyet csinálni..

:)

2009. nov. 18. 22:06
 13/24 A kérdező kommentje:

22:05-nek. Akkor megnyugodtam. :)Nem tudom, de én sárgát is látok a szememben, olyan behatárolhatatlan a színe, bár a szürkével nem értek egyet.

Az utolsónak. A kép makró funkcióval lett csinálva. Az exem csinálta a szememről anno. Általában minden fényképezőn van ilyen funkció, az a lényege, hogy nagyon közelről tudsz fényképezni dolgokat. Például egy katicát egy levélen igen közelről.

2009. nov. 18. 22:22
 14/24 A kérdező kommentje:

Most tényleg nem untatni akarlak titeket, de itt egy másik kép a szememről, ahol szerintem zöldnek tűnik.

Érdekes vagyok, mit ne mondjak.

[link]

2009. nov. 18. 22:28
 15/24 anonim ***** válasza:

22:06-os vok.

Köszönöm a tanácsot! :)

Hát nem azért de a 2. képen tényleg látok egy kis sárgát...

Áhhh, ez nagyon érdekes... :)))

2009. nov. 19. 08:45
 16/24 anonim ***** válasza:
mindkettő a tied?akkorelég felemás formája van(egyiknek más az alakja mint a másiknak) amúgy szépek
2009. nov. 19. 15:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Szia!Hát szerintem is nagyon szépek a szemeid bár tényleg elég felemásak!
2009. nov. 19. 17:56
 18/24 anonim ***** válasza:
enyém is ilyen színű, szerintem is szürkéskék:) amúgy ha mindkettő a tiéd, akkor tényleg kissé furán állnak!:D no de sebaj, a színe szép!:D
2009. nov. 19. 18:24
 19/24 A kérdező kommentje:

Dehogyis. Mindkettő kép máshogy lett fotózva, más fényképezővel és más volt a beállás.

Na jó, küldök egy másik képet, amin mindkét szemem rajta van. :)

[link]

2009. nov. 19. 19:00
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem szürkéskék egy ki sárga beütéssel. szép :D
2009. nov. 19. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!