Szerintem kék,és van egy fekete pont az íriszeden.Attól nagyon szexinek látszik.
Amúgy a májműködésed jó,ennyit elárulok:)(íriszdiagnosztika)
Szia! Szerintem kékeszöld!:)
Egyépként tök szép kép! *.*
Ez lehet off-olás lesz...
De megkérdezhetem hogy ez így hogy a bánatba lehet le fotózni? Nekem sosem sikerül a szememről ilyet csinálni..
:)
22:05-nek. Akkor megnyugodtam. :)Nem tudom, de én sárgát is látok a szememben, olyan behatárolhatatlan a színe, bár a szürkével nem értek egyet.
Az utolsónak. A kép makró funkcióval lett csinálva. Az exem csinálta a szememről anno. Általában minden fényképezőn van ilyen funkció, az a lényege, hogy nagyon közelről tudsz fényképezni dolgokat. Például egy katicát egy levélen igen közelről.
Most tényleg nem untatni akarlak titeket, de itt egy másik kép a szememről, ahol szerintem zöldnek tűnik.
Érdekes vagyok, mit ne mondjak.
22:06-os vok.
Köszönöm a tanácsot! :)
Hát nem azért de a 2. képen tényleg látok egy kis sárgát...
Áhhh, ez nagyon érdekes... :)))
Dehogyis. Mindkettő kép máshogy lett fotózva, más fényképezővel és más volt a beállás.
Na jó, küldök egy másik képet, amin mindkét szemem rajta van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!