3/24 anonim válasza:
Szép a szemed :-) Tiéd? :-P
kívülről befelé: zöld-kék :-D
4/24 anonim válasza:
Belül világoskék kívül pedig tengerkék. Szerintem nagyon szép. ^^
5/24 A kérdező kommentje:
Igen, az én szemem. :) Smink nélkül lett fotózva, bár nem is igazán szoktam sminkelni.
Egyébként élőben zöldebbnek tűnik, de valójában attól függ, hogy milyen fényhatás éri és milyen a hangulatom. :))
Azért is kérdeztem, mert mindenki mást mond.Van aki, zöldnek, van aki kéknek mondja, s ahogy ti is zöldeskéknek.
Van egyébként különbség a zöldeskék és kékeszöld között? Esetleg az első szín a dominánsabb?
2009. nov. 18. 21:36
6/24 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a válaszokat és a "dicséretet" :)
2009. nov. 18. 21:37
7/24 anonim válasza:
A második a dominánsabb.
Mert például a zöldeskéknél...csak zöldes beütésű de kék.
9/24 A kérdező kommentje:
21:40-esnek. Ezt nem is tudtam, akkor az enyém ezek szerint kék,csak zöldes beütésű.
Az utolsónak, nem hiszem,hogy vicces lenne a kérdés, a szemem minden, csak nem barna.
2009. nov. 18. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!