Ez a husi kategória? (Kép)
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy híztam 7 kilót, 170 centihez vagyok 67 kiló ami elég sok sajnos. A furcsa az hogy az alakomon nem érzem hogy nagyon változott volna, senki nem nézné ki belőlem hogy majd 70 kiló vagyok. Lehet a csontjaim nehezek vagy én nem tudom. Szóval szerintetek már husi vagyok vagy ez még normális kategória?
Nem szeretnék privátot csak vélemények érdekelnek
19/L
2013. nov. 16. 15:22
21/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy! :) Csak a karod rossz helyen van! :)
23/29 anonim válasza:
Nem ez nem a husi kategória. Na és miért egy ilyen szar képet raksz ki?
24/29 anonim válasza:
Kérdező, most komolyan gondolod h ez husi kategória vagy csak az egódat akarod növelni?
Nem értem h vkinek miért jó képet kitenni magáról...
25/29 A kérdező kommentje:
Azért így tettem fel a képet mert webkamerával ilyet sikerült csinálnom 3 másodpercről számol vissza álló képet így nem lehet csinálni. :D A lényeg erről is megállapítható szerintem. De köszönöm a válaszokat :)
2013. nov. 16. 19:35
26/29 anonim válasza:
170 centihez 70 kg-ig teljesen ideális a testtömeg.
Szóval a 67 kg teljesen tökéletes. :)
27/29 anonim válasza:
hát.. ez tényleg nem valami jó kép. Normálisabbat nem tudsz szerezni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!