Ez a husi kategória? (Kép)
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy híztam 7 kilót, 170 centihez vagyok 67 kiló ami elég sok sajnos. A furcsa az hogy az alakomon nem érzem hogy nagyon változott volna, senki nem nézné ki belőlem hogy majd 70 kiló vagyok. Lehet a csontjaim nehezek vagy én nem tudom. Szóval szerintetek már husi vagyok vagy ez még normális kategória?
Nem szeretnék privátot csak vélemények érdekelnek
19/L
2013. nov. 16. 15:22
11/29 anonim válasza:
Nem sikerült tényleg túl ügyesre a fotó: egyrészt gyenge volt a fény, emiatt elég rossz képet csinált a telefon, na meg a karoddal is takarsz.
De ez alapján átlagos szerintem.
Esetleg álló helyzetben készült képről, lehetőleg egy szemből és egy oldalról készültről azért könnyebben meg lehetne mondani.
13/29 A kérdező kommentje:
Utolsó most éhes lettem. :D
2013. nov. 16. 15:43
16/29 anonim válasza:
Mért fekve fotózod le magad, ha az alakodra vagy kíváncsi, te igenhülye? Nem gondolod, hogy azt állva kéne? Ostoba.
17/29 anonim válasza:
Szerintem te nem az alakodra voltál kíváncsi, mert abból kb a 95%-a nem látható, hanem valójában a melleidet akartad az orrunk alá nyomni. Szép próbálkozás.
18/29 anonim válasza:
Ez a szeretnék ott lenni veled kategória
19/29 anonim válasza:
Szép vagy így, ahogy vagy (: fogyni se kell, hízni se hízz, tökéletes (: Amúgymeg ha ugatnak, ne foglalkozz velük, ha boldog vagy, így, ahogy vagy, csak tojd le őket..(:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!