Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csunyulnak meg a nők 30...

Miért csunyulnak meg a nők 30 felett? Értem ez alatt hogy lazabb lesz a börük petyhüdtebb stb. Ar cra os pl a jóban rosszbanbol a polgarmester felesege is fiatalon jo csaj volt most meg lharcolt

Figyelt kérdés
Mindezt olyanoknal figyeltem meg amugy akik lejarni eddzni es latom őket. Ugyhogy aztvse lehet mondani hogy elhagyjak magukat
2013. nov. 15. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
No, szerinted, mitől? Az öregedéstől!
2013. nov. 15. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Valószínű nem vigyáztak magukra. Sokan csak akkor kezdenek bele az egészséges életmódba, amikor észreveszik magukon, milyen szarul néznek ki, de akkor már késő. Am sok olyan nőt ismerek, akik 30on túl is szépek, nem néznek ki többnek 25-nél, úgyhogy ne általánosítsunk!
2013. nov. 15. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyébként a férfiak is ugyanúgy öregszenek, csak amíg a nőknél a babaarc a szexideál, amit kisebb ráncok is el tudnak "csúfítani" addig a pasiknál az a vonzó, ha minél markánsabb az arc. Egy az élet nagy igazságtalanságai közül...
2013. nov. 15. 22:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen ez így van de az a furcsa hogy tényleg olyan nőkről beszélek most akik akár napi szintem lejarnak eddzeni szaunaban is latom a combjuk derekuk a melltartovonal alatt a vekony nőknek is olyan logos hatasu. Pettyhüdtebb. Sajnalom is valahol őket
2013. nov. 15. 23:01
 5/11 Joy Turner ***** válasza:
100%
Aztarohadt, te mennyire hülye vagy.... Talán attól, hogy öregszenek.
2013. nov. 16. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A génektől is függ h ki mikor kezd el látványosan öregedni.

Miért, szerinted te örökké szép leszel?

2013. nov. 16. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Még hogy öregszenek?! Hol éltek ti? Azt hiszitek csak a 20 éveseké a világ? Megsúgom, hogy a legszebb kor egy nő életében a 30 és 50 év közötti időszak!!

Egy érett nő szépségét össze sem lehet hasonlítani egy huszonéves tini lányéval.

22/f

2013. nov. 17. 03:02
 8/11 Joy Turner ***** válasza:
33%
Azta, egy 22 éves anyakomplexusos kisfiút olvashattunk elébb.
2014. jan. 12. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Vicces kérdés,a férfiak sokkal ocsmányabbak ebben a korosztályban.
2015. ápr. 12. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok átlagos 30 éves, ugyanis 22-nél nem néznek többnek. A testem sem változott semmit. Látom ennek az árnyoldalát és az előnyét is. Viszont első ránézésre emiatt soha nem vesznek komolyan sehol. Okozott már gondot, mi tagadás...

Az átlag harminc éves férfiról pedig az a véleményem, hogy pocakosak lesznek, és hagyják magukat elpuhosodni. A nők szerintem jobban adnak magukra ebben a korosztályban.

No, és itt jön képbe nálam az, hogy el nem tudnám képzelni magam hasonló korú férfival, ezért választok inkább a fiatalabbak közül. A mostani párom is fiatalabb.

2015. ápr. 13. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!