Miért csunyulnak meg a nők 30 felett? Értem ez alatt hogy lazabb lesz a börük petyhüdtebb stb. Ar cra os pl a jóban rosszbanbol a polgarmester felesege is fiatalon jo csaj volt most meg lharcolt
A génektől is függ h ki mikor kezd el látványosan öregedni.
Miért, szerinted te örökké szép leszel?
Még hogy öregszenek?! Hol éltek ti? Azt hiszitek csak a 20 éveseké a világ? Megsúgom, hogy a legszebb kor egy nő életében a 30 és 50 év közötti időszak!!
Egy érett nő szépségét össze sem lehet hasonlítani egy huszonéves tini lányéval.
22/f
Nem vagyok átlagos 30 éves, ugyanis 22-nél nem néznek többnek. A testem sem változott semmit. Látom ennek az árnyoldalát és az előnyét is. Viszont első ránézésre emiatt soha nem vesznek komolyan sehol. Okozott már gondot, mi tagadás...
Az átlag harminc éves férfiról pedig az a véleményem, hogy pocakosak lesznek, és hagyják magukat elpuhosodni. A nők szerintem jobban adnak magukra ebben a korosztályban.
No, és itt jön képbe nálam az, hogy el nem tudnám képzelni magam hasonló korú férfival, ezért választok inkább a fiatalabbak közül. A mostani párom is fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!