Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék ilyesmi szemöldököt?

Szeretnék ilyesmi szemöldököt?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a visual kei stílust. A smink részében a szemöldökük is nagyon tetszik, tudom, hogy a nagyrészét csak felrajzolják de (mivel gyűlölöm a szemöldököm mert sehogyan sem áll pedig viszonylag vékonyra van szedve de így is össze vissza állnak a szálak és nagyon sötét fekete.)arra gondoltam, hogy kiszedném/kiszedetném ilyesmire: [link] Csak egy a bökkenő. Nagyon félek, hogy hogy állna nekem. Mondjuk frufrum van tehát annyira nem látszik de annyira tetszik az ilyen szemöldök és a későbbiekben a cosplayekhez is hasznát venném :D Itt főként azok válaszait várom akik ismerik a stílust. Tehát szerintetek érdemes lenne kiszedetni?

2013. nov. 13. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is szedted a szemöldököd valamilyen szinten gondolom, nem? : ) Nézd meg kb. azok a szálak visszanőnek-e, ha nagyon félsz hogy nem nő vissza. Egyébként én is szeretem a stílust és elég sokáig volt hasonlóra kiszedve a szemöldököm, meg cosplayekhez is. Csak mostanában már túl nagy macera és ennél kicsit többet hagyok meg, főleg h szemöldök fölött végződő frufrum van : D Nekem teljesen visszanő még évek után is, pedig tényleg volt hogy durván kiszedtem. Sok sikert, szerintem egyébként simán van akiknek jól áll, de másik oldalról, az is igaz hogy még a japánok között is van akiknek előnytelen szerintem.
2013. nov. 21. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!