Szemöldököt hogy tudom itthon magamnak szépen kiszedni?
de én nem szeretnék kozmetikushoz menni,tiszta cink lenne :D
így magamnak hogy csináljam meg az ívet? félek hogy belevágok
Szerintem nem gáz kozmetikushoz menni vele, inkább, mint hogy magadnak elrontsd, mert nagyon könnyű. Középen túlszedheted, túl vékonyra szedheted, rossz helyről szedheted, és borzasztó a végeredmény. Kozmetikus csipesszel vagy gyantával pár perc alatt elintézi, utána meg pegpróbálhatod kiszedni az újranövő sszálakat ha zavar.
Vagy megkérhetsz egy szép szemöldökű kedves ismerőst, én biztos segítenék barátnak, barátnőnek hiszen nekem is adtak már tippeket, igaz a legtöbb barátnőm rontotta már el a szemöldökét így a sajátom közelébe csak a kozmetikust és magamat engedem :D
Mi az, hogy szemöldökcsipesz férfi kezébe nem való?
Talán fakanál és porszívó sem?
Először óvatosan csináld, nehogy túlszedd, és a vastagságot az alsó részből szedd le, ne a tetejéből.
Az is egy trükk, hogy barátnő/feleség színes szemceruzájával beszínezed a kívánt formát, és a felesleget leszeded.
De eslőre talán tényleg kozmetikushoz menj. És akkor legalább látod, hogy milyennek kéne lennie.
Nem te leszel az első pasi, aki beül a székébe szemöldökszedésre, hidd el.
Nem okoskodom, csak nevettem észre a :D-ét
Bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!