Szerintetek mennyit nőhet még a csípőm? Nem túl nagy? Kövérnek érzem magam miatta pedig a derekam keskeny. (kép)
Homokórát nem vállnál mérik hanem mellbe de mindegy. :D Nekem valami nem tetszik nem tudom megmondani mi. Ez a gatya nem áll jól talán. Az alakoddal nincs baj mondjuk nem nézném azt a derekat 60-asnak sem a csípőd 95-nek... :D De ezért is mondják hogy a számok nem nagyon számítanak. Nekem is 95-ös a csípőm de mondjuk 70-es a derekam mégsem látom vastagabbnak. Tényleg fura na mindegy
16-os megsúgok valamit.
Homokóra: a váll egyforma, vagy néhány centis eltéréssel egyforma szélességű a csípővel, illetve a normálnál kicsit nagyobb mell
Körte: a váll láthatóan jóval keskenyebb, mint a csípő, az átlagosnál kicsit kisebb mell.
Lehet valakinek körte alakhoz is nagy melle, attól még nem lesz homokóra, mint ahogy a homokórának is lehet kis melle, de attól még nem lesz körte. az összképet kell nézni nem a mellet meg a csípőt, mert ha a vállat nem nézed egyik alakzat sem látható a testből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!