Ti szoktatok azért sírni, mert annak ellenére, hogy küzdötök, nem sikerül hízni, vagy fogyni?
Igen. Tudod,rengetegen piszkalnak,csufolnak,h ilyen gebe olyan piszkafa. Eleg rossz erzes tudni,h en nem tehetek rola,nem en akartam igy születni,nem én akartam ilyen testet,ez jutott. Es nem az en hibambol csufolnak,megis rosszul esik:/ volt,mikor tökeletesnek ereztem magam(kb. 3-4eve),de aztan annyira gunyoltak,h elhitettek,h milyen sovany vagyoo. Rengeteget ettem,ejjel-nappal,szamoltam a kcal-kat,alig mozogtam,meg a kondim es lehet,h az egeszsegem is rament. Es sikeresen elertek,amit akartak. Megutaltam magam. Utaltam a testemet,semminek ereztem magam,alig mertem kimenni az utcara,utaltam a tükröket. S 3év szenvedes utan feladtam. En ilyen vagyok. Ezzel a GEBE alakkal kell leélnem az életem.
Mara mar örülök,h nem rosszabb a helyzet,nemvagtok beteg,sem fogyatekos semmi ilyesmi. Hála a '..
De meg a mai napig is utalom a kinezetemet.
kedves harmadik válaszoló nem akarlak megbántani de a siránkozással nem sokra megy az ember,tegyél érte!!
egy éve 47 kilóvoltam 165 centihez és őszintén szólva rossz volt rám nézni,én is gebe voltam és ebben mások meg si erősítettek...nagyon utáltam és el voltam keseredve.
nem tudom mennyi idős lehetsz de súlyzós edzés kellene neked hozzá tömegnövelő étrend.
most 1 év kondi után már 65 kiló vagyok,és jobban érzem magam mint bármikor ezelőtt.akik korábban beszólogattak csodálkozva nézik h sikerült elérnem,főleg mivel még a barátaim se nagyon hittek benne h ekkora változásra lennék képes.szóval ne add fel.döntsd el h mit akarsz és tegyél érte..hidd el megéri
Kedves #4!
Es ha azt mondom,hogy betegseg miatt? Pajzsmirigytulmüködés..
De mindegy.. Nem lenyeg.. Örülok,h bar neked ment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!