Ha a Dm-ben megszólnak amiért a kupakba fújva kipróbálom a dezodorokat (spray), akkor mégis hogy vásároljam meg?
Fújd a ruhádra :)
Ha meg megszólnak érte, akkor bekaphatják :D
Nem szeretek olyan terméket venni, amit más előttem használt.
A dezodort is úgy veszem meg, hogy nem fújom ki, hanem semleges illatot választok, mert a parfümmel keveredve elég gáz.
Gondolj bele, ha mindenki így csinálná, mikor megvennéd a dezodort a fele lenne benne mert a többit belefújkálták a kupakba, pedig kifizetnéd ki érte a teljes árat. A boltban sem haraphatsz bele a zsömlébe vagy bonthatod ki a csokit, hogy megkóstold finom-e, mégis megveszed (vagy nem szoktál élelmiszert vásárolni?). Ha van teszter, lehet próbálgatni, de különben az áru értékét rontod.
Vedd meg, amelyik tetszik, azt hogy mennyire hatásos, úgyse tudod megnézni a boltban, az illata meg csak nem olyan erős, hogy ha nem is tetszik, ne tudd elviselni (vagy válassz illatmenteset, akkor nincs ilyen gond). Vagy csak olyat vegyél, amit már használtál, vagy másnál megszagoltad, kaptál termékmintát, stb.
Valóban tehetnének ki tesztert, viszont annak is eltörném a kezét, aki belenyúlkál a termékekbe, meg kifújkálja.
Egyébként nem nagy tudomány, a piacon kb nincs olyan dezodor, amiből nincs stiftes és golyós változat is. Kiválasztom a golyósat, azon általában nincs extra védőkupak és érződik az illata is, megszagolom, az illat sokban nem térhet el a stiftes és fújós változatnál sem.
Én a Tescoban jól befújtam magam nyáron mikor megizzadtam :D Bocsássatok meg.
Amúgy én pont ezért veszek leghátulról kis spray-t :) Vagy megnézem benyomták-e már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!