Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért zavar engem hogy nem...

Miért zavar engem hogy nem szimmetrikus az arcom? Nem egyformán kerek az arcom ti is éreztetek már hasonlót?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek?
2013. nov. 12. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen, és akkor feltűnőbb, ha középen van a választék. Kísérletezd ki, hogy melyik oldalon a jobb. Nekem a kerekebb oldalam tudja kicsit ellensúlyozni az, ha ott van több haj, tehát ha az ellentétes oldalon van a választék.
2013. nov. 12. 15:55
 2/6 A kérdező kommentje:
A bal oldalam szebbnek látom a akkor bal oldalon legyen több hajam?Okés köszi kipróbálom.
2013. nov. 12. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ott, ahol kerekebb. A sok haj optikailag vékonyabbá teszi az arcod, szóval a kerekebb oldalra kell több hajat fésülni.
2013. nov. 13. 12:48
 4/6 A kérdező kommentje:
és más trükk nincs?Mert most frufrum van ami elég bénára sikeredett és ha azt oldalra fésülöm nem lesz több hajam..:S
2013. nov. 13. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát most hirtelen nem jut eszembe semmi, esetleg lehetne a sminkkel trükközni, de arról nem tudok tanácsot adni. :(
2013. nov. 13. 14:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszi!
2013. nov. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!