Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenki, aki férfinek/fiúnak...

Mindenki, aki férfinek/fiúnak érzi magát! Kérhetnék egy véleményt?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy a férfiak a nagyon vékony, keskeny csípőjű lányokat preferálják. Ez mennyire igaz? És az én alakom mennyire bejövős? Kíváncsi lennék. :D

171 cm 58 kg, 92-68-90.

[link]

Csak ez alapján. És ne szóljatok be, hogy mit tetszelgek itt. Nézzétek el nekem légyszi. Köszi! :D

2013. nov. 12. 14:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#10 Fogalmad sincs, mennyit edzek. :D

Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem nem olvasok több nőcis szarságot. :D

2013. nov. 12. 15:02
 12/20 anonim ***** válasza:

"a férfiak a nagyon vékony, keskeny csípőjű lányokat preferálják."

Miért másoknak akarsz megfelelni? Ennyire önbizalom hiányos vagy? Gondolom elmúltál már 18, de azért ennél több eszed lehetne.

2013. nov. 12. 15:13
 13/20 anonim ***** válasza:

a nocis szarsagok nem jok semmire azon kivul, hogy elhulyitenek :)

olvass inkabb konyveket. :D

14/20 anonim ***** válasza:
Nem látszik, h edzenél, akkor diétázni kellene!:D
 15/20 A kérdező kommentje:

Diétázzon a halál, én szeretek enni. :D

Valamilyen szinten szerintem mindenki szeretne másoknak megfelelni, csak tagadja. Egyszerűen kíváncsi voltam, mert annyira naiv vagyok néha, hogy minden szart elhiszek, amit az újságokban olvasok. Ez van.

2013. nov. 12. 15:16
 16/20 anonim ***** válasza:

"keskeny csípőjű"

maximum a pedofilok.

de neked nem tűnik olyan keskenynek

2013. nov. 12. 15:39
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy az. Pont hogy széles. És nem szeretem túlságosan :s
2013. nov. 12. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:
elmegy...de nem valami.
2013. nov. 12. 21:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a látvány. Pont most voltam kaját venni, és a pénztárnál egy ilyen teljesen deszka lány állt előttem, és az nem volt szép egyáltalán, hogy a popsija elveszett a nadrágban. Ez viszont teljesen jó.
2013. nov. 13. 18:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a hülyeséget, csak hogy mindenki az ellenkezőjét bizonygassa itt neked..

Soha egy pasi nem mondja, hogy a keskeny csípőt szereti, marhára logikus lenne, ki akar egy alaktalan kisfiú testű nőt?..Istenem, a sok hülye meg bedől :D...

2013. nov. 13. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!