Mindenki, aki férfinek/fiúnak érzi magát! Kérhetnék egy véleményt?
Azt hallottam, hogy a férfiak a nagyon vékony, keskeny csípőjű lányokat preferálják. Ez mennyire igaz? És az én alakom mennyire bejövős? Kíváncsi lennék. :D
171 cm 58 kg, 92-68-90.
Csak ez alapján. És ne szóljatok be, hogy mit tetszelgek itt. Nézzétek el nekem légyszi. Köszi! :D
#10 Fogalmad sincs, mennyit edzek. :D
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem nem olvasok több nőcis szarságot. :D
"a férfiak a nagyon vékony, keskeny csípőjű lányokat preferálják."
Miért másoknak akarsz megfelelni? Ennyire önbizalom hiányos vagy? Gondolom elmúltál már 18, de azért ennél több eszed lehetne.
a nocis szarsagok nem jok semmire azon kivul, hogy elhulyitenek :)
olvass inkabb konyveket. :D
Diétázzon a halál, én szeretek enni. :D
Valamilyen szinten szerintem mindenki szeretne másoknak megfelelni, csak tagadja. Egyszerűen kíváncsi voltam, mert annyira naiv vagyok néha, hogy minden szart elhiszek, amit az újságokban olvasok. Ez van.
"keskeny csípőjű"
maximum a pedofilok.
de neked nem tűnik olyan keskenynek
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, csak hogy mindenki az ellenkezőjét bizonygassa itt neked..
Soha egy pasi nem mondja, hogy a keskeny csípőt szereti, marhára logikus lenne, ki akar egy alaktalan kisfiú testű nőt?..Istenem, a sok hülye meg bedől :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!