Megéri tágítani a fület?
Figyelt kérdés
A sulimban sokan tágítják a fülüket, de nem azért szeretném én is tágítani mert ők is hanem mert nekem tetszik.És az a egy gond van,hogy a szüleim nem engedik és félek ha kitágítom a fülemet,akkor egyszer megfogom bánni és csúnya lesz soha többé nem lesz olyan mint most.Bár nem szeretnék nagy fültágítót olyan 4mm..nem akarom,hogy lógjon a fülem.:)2013. nov. 11. 18:08
1/4 anonim válasza:
Szüleidnek adok igazat, nézd meg az amazóniai indiánokat, vagy egyes afrikai törzseket. Persze divat, és juj, de frankó, de ha egyszer kitágítottad, az úgy marad.
3/4 anonim válasza:
Szia ez a te egyetlen egy életed ha szeretnéd csináld meg ha nem szeretnéd ne csináld meg!
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem szól örökre, össze lehet varratni akármikor. Nekem 4 centis volt, 2 éve összevarrattam és most olyan mintha soha nem lett volna még csak kilyukasztva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!