Mit csináljak azzal a kis fölösleggel a hasamon?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de mégis eg ykis úúszógumi vana hasamon, és elegem van abból hogy ha ruhtá veszek foylton azt kell nézni hogy az a kis úszógumi látszik-e...
Próbáltam már gyengébb fogyólúrát, volt hogy felülésekkel próbálkoztam kitartóan minden nap két hónapig de semmi eredmény...
Valahogy el lehet tüntetni otthon? Van erre valami tea, vagy gyakorlat ilyenek?
Amúgy kicsit a nyakamon is van,e g yíkis toka csak bizonyos fejmozdulatoknál látszik de akkor nagyon,e zzel lehet valamit kezdeni?
2009. nov. 16. 21:24
2/4 anonim válasza:
nem tudom te mit csinálj vele, én harapdálnám!
3/4 A kérdező kommentje:
ez aranyos xD de nem kell köszi, inkább eltüntetném :D
2009. nov. 20. 20:45
4/4 anonim válasza:
:D akkor feküdj a hátadra és biciklizz a levegőben. 2x 5 perc naponta, vagy ha bírsz többet az csak jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!