Használt már valaki Perfect Grow mellnövesztő szert?
Figyelt kérdés
állítólag hatásos de érdekelne érdekelnének a tapasztalatok is ha valaki próbálta2013. nov. 9. 15:30
1/4 anonim válasza:
Ez is pont olyan szer mint a többi 100 előtte amit már rég betiltottak mert nem az van benne ami rá van írva. Mikor értitek meg hogy nem létezik mellnövesztő szer? Ha nagy melleket akarsz akkor műtétre gyűjtögess inkább, vagy egy pszichológusra és fogadd el magad úgy ahogy vagy, mert a nagy mell sem jobb semmivel a kicsinél.
2/4 ildike.nagy4 válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy az előző hozzászóló fiú volt-e vagy lány. Mindig azok mondanak ilyet, akiknek nincs gond a méreteivel. Kivágott felsőt fel sem vehetek, mert annyira gázul nézne ki. A testem más részével nincs gond, csinosnak érzem magam és mások is azt mondják, de fürdőruhában már pl nem szívesek járok a strandon sem.
Plasztikai műtét ki volt zárva, nagyon drága, de ez a műtéthez képest jó áron van, így ezt kipróbáltam. Nekem kellett jó két hónap, hogy lássam a változást, de úgy érzem megérte kivárni :)
Magabiztosabb vagyok a fiúk terén is.
Miután egy hónapja szedtem a kapszulát, kicsit érzékenyebb volt a mellem, mint szokott, de ez elmúlt egy-két hét után. Más tapasztalatom nem volt.
3/4 anonim válasza:
Azt szeretném tudni, hogy naponta hány kapszulát kell bevenni, és mennyi ideig kell szedni, hogy valami eredmény lássak? Köszönöm a választ.
4/4 anonim válasza:
napi 2 kapszula reggel ás este nagyon hatásos de kell egy kis idő, azonnal semmi nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!