Soha nem lesznek már fehérek a fogaim?
3 hónapot feküdtem kórházban ,mátöttek stb...és addig a 3 hónapig nem kelhettem fel igy fogat sem tudtam mosni , ez még nemis olyan nagy baj, de olyan gyógyszereket kaptam , amiktől annyira besárgultak a fogaim h nem merem kinyitni a számat.
Tudnátok valamit ajánlani amitől valamennyit fehérednek?
Ja és még annyit .hogy hallot valaki a BLANX fogkrémről?
És mennyibe kerül egy fogfehérités fogorvosnál?pl.lézeres.De inkább valami olcsobb megoldás kellene:Selőre is köszi
a kórházban nem moshattál fogat 3 hónapig? még egy átkozott lavort sem hoztak?
szájműtéted volt?
amúgy ha ennyire rossz a helyzet akkor ne fogkrémekkel próbálkozz, mert azoknak csak időleges a fehérítése, ráis van írva némelyikre, plusz nemis hat mindegyik. fogorvoshoz menj, ő megcsinálja neked fehérre.
hát a ,,régiek'' azt mondják hogy a só és a szódabikarbóna fehérít.
aztán minden kaja után próbálj meg jó minőségű fehérítős fogkrémmel alaposan fogat mosni
remélem találsz megoldást
Sajnálom, hogy így jártál.
Van olyan fogfehérítős módszer, hogy erősen ráfújják a fehérítőt a fogra, az leszedi a fogkövet, és minden rárakódott szennyezősét, és azt a sárgaságot, amit pl. cigi, kávé, tea stb. okoz. De ezzel az a baj, hogy magát a fogat nem fehéríti ki, tehát ha a fog "csont" sárga, akkor nem lehet mit tenni vele.
Ez a módszer (nálunk) 2500 Ft, évente 3-4 alkalommal javasolt, én évente 2- szer szoktam, ez is elég, sokat fehérít, látványos. Egy próbát megér, ártani biztos nem fog, és az ára sem olyan sok, hogy ne lehetne egyszer kipróbálni.
De ha a fogad van besárgulva akkor tényleg csak a lézeres segít, az 50 ezer Ft körül van, attól függ hova mész, mondhatni határ a csillagos ég.
Ági
nézd meg ezt a linket, hátha segít valamelyik megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!