Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem túl fehérek a fogaim!...

Nem túl fehérek a fogaim! Minden nap 2-szer mosok fogat, de igy sem lesznek fehérek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mien fogkrémet ajánlanátok? Tudnátok tanácsokat adni nekem ?
2010. dec. 1. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a fehérség nem feltátlen attol füg mennyit mosol fogat,hamen h milyen fogakat örököltél,ez akkor is igaz ha valaki hajlamos arra h elrontsa a fogát van aki lehet fogat se mos:)és még sincs baja a fogainak.Érdekes dolgok ezek.

Ez általában hajlam,örököltség.Nekem alapba nem hofehérek a fogaim,bármit tehetnék ilyen a szinük.A fogfehéritő fogkrémek pár árnyalatot tudnak segiteni bár szerintem nagyrészük optikailag csal,mert leht h a szemcsék csak feényesebbre "csiszolják" és fehérebbnek tűnik.A colgate witeninget szoktam használni,és tényleg alamennyit világosit,ezt tapasztaltam.De csodát ne várj tőle.Vannak ezek a fogfehéritő ecsetelők,krémek stb. pl.vademecum s.o.s white vagy a white and go,probáld ki,hátha...

Van az orvosi fogfehérités hát az nem olcso,de persze szép.Ha joltudom viszont nem életre szolo az sem.

2010. dec. 1. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. dec. 1. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne mert iszonyat sárgák a fogaim mindennapos fogmosás mellett is. Ha egy napot kihagyok akkor már mosolyogni egyáltalán nem merek..

Nekem egyébként a Whitening a fehéritős fogkrémek jöttek be ugy láttam ezek kicsit fehéritik. De csak akkor ha mindennap minimum kétszer mosod és egy napot se hagysz ki. De tényleg nem csak attól függ hogy mosod hanem genetika. Sajnos én nagyon rossz fogakat örököltem. A cigi és a kávé sárgábbá teszi őket, ezeket el kéne hagyni.

2010. dec. 2. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Tréfa: hordj barna nyakkendőt, és akkor kevésbé látszanak sárgának a fogaid.
2010. dec. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!