Szerintetek szép ez a lány? 10/?
2013. nov. 6. 14:32
11/17 anonim válasza:
semmi szépet nem látok benne 10/0
12/17 dragonkalo válasza:
10/5
Halfej... Nekem nagyon nem tetszik.
13/17 anonim válasza:
Hú, a halfej nagyon találó, egy pontyra emlékeztet. :D
Az én elképzeléseim szerinti széptől ez a nő nagyon messze áll, jóindulattal 10/3, de fuuu, szabályosan megijedtem, mikor bejött a link. :D
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
utolsó, hát igen, aki arra a képre azt mondja, hogy nem szép, azt komolyan nem értem...:D a másik tényleg nem túl előnyös. De azért összességében szerintem nagyon szép lány. De hát ízlések és pofonok, úgy látszik, sok embernek egyáltalán nem tetszik, amit én sem gondoltam volna. :)
2013. nov. 6. 22:23
16/17 anonim válasza:
Juj, ronda szerintem. Totál férfias feje van, nagyon erős álla, hatalmas szája. 10/4
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!