2/17 anonim válasza:
Én csak grimaszoló sminkhalmazt látok és az sem tetszik.
3/17 A kérdező kommentje:
Marzia Bisognin egy olasz Youtuber.
Egyébként már láttam róla smink nélküli képet és szerintem úgy is szép.
2013. nov. 1. 20:52
4/17 anonim válasza:
Csinos, nem szép. Sajnos nagy pózer, ami ellenszenvessé teszi a szememben.
5/17 anonim válasza:
nekem nem tetszik, valahogy irritál... túl sok az affekta, túl sok a smink, a mű beállás.
6/17 anonim válasza:
Olyan agresszív és primitív feje van. Nem ronda, de nem is olyan szép mit amennyire ő hiszi, és nagyon ellenszenves.
8/17 anonim válasza:
Hát smink nélkül szebb... Borzalmasan és egy túl erős színnel van megrajzolva a szemöldöke, minden képen az veri ki a szemem. De tényleg van benne valami, ami miatt iszonyú butának és felszínesnek tűnik. Nem csúnya lány egyébként, de nem az esetem, bár sokat visszavesz belőle, h mennyire irritálónak néz ki.
10/17 anonim válasza:
Nem csúnya de unszimpatikus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!