Mért szőrösödök? Nagyon zavar, és nem szeretem. Lehet ez ellen valamit tenni?
Lehet öröklött vagy hormonális probléma. Ha mondjuk tizenéves vagy, akkor fokozattan fennáll ennek a lehetősége.
A gyantázással szépen elgyengül, ritkul, kivilágosodik a szőr. Csak ne krémmel szedd le! Annál még a borotva is jobb. A végleges szőrtelenítés pedig nagyon drága, de az is megoldás lehet.
Köszönöm:) megpróbálom a gyantázós módszert.
Igazából, inkább az arcomon zavar leginkább a dolog, meg a mellkasomon. Azokra van külön gyanta?
Bizonyára hormonális oka van. Nézz szét itt: www.pco-szindroma.hu , nagyon gyakori a nők körében, de még kevés orvos ismeri föl sajnos. A fogamzásgátlók és a rossz táplálkozás, életmód csak ront a helyzeten.
A végleges szőrtelenítés csak akkor jó megoldás, ha nem a hormonokkal van a gond, mert akkor kidobtál egy csomó pénzt, és ugyanúgy vissza fog térni.
Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy?
Mert ha fiú vagy, akkor természetes, hogy szőrösödsz a mellkasodon. De ha lány, akkor azzal tényleg gond van.
17 éves korban teljesen normális, hogy elkezdesz szőrösödni.
A lányokkal kapcsolatban meg ne aggódj.
Az arcodat, ha borotválod az is jó, sok lánynak bejön a borosta.
A mellkassal kapcsban pedig, vannak lányok akik szeretik a szőrös mellkast, és vannak akik nem. Csak mostanában vált divattá a mellkas szőrtelenítése. A legtöbb pasi szerintem borotválja a mellkasát, de a gyanta szerintem jobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!