Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért szőrösödök? Nagyon...

Mért szőrösödök? Nagyon zavar, és nem szeretem. Lehet ez ellen valamit tenni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet öröklött vagy hormonális probléma. Ha mondjuk tizenéves vagy, akkor fokozattan fennáll ennek a lehetősége.

A gyantázással szépen elgyengül, ritkul, kivilágosodik a szőr. Csak ne krémmel szedd le! Annál még a borotva is jobb. A végleges szőrtelenítés pedig nagyon drága, de az is megoldás lehet.

2009. nov. 16. 07:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyik baratnom a fogamzasgatlo hatasara kezdett el szorosodni ott ahol azelott nem volt(pl. boka)
2009. nov. 16. 10:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) megpróbálom a gyantázós módszert.

Igazából, inkább az arcomon zavar leginkább a dolog, meg a mellkasomon. Azokra van külön gyanta?

2009. nov. 16. 18:01
 4/8 anonim válasza:

Bizonyára hormonális oka van. Nézz szét itt: www.pco-szindroma.hu , nagyon gyakori a nők körében, de még kevés orvos ismeri föl sajnos. A fogamzásgátlók és a rossz táplálkozás, életmód csak ront a helyzeten.

A végleges szőrtelenítés csak akkor jó megoldás, ha nem a hormonokkal van a gond, mert akkor kidobtál egy csomó pénzt, és ugyanúgy vissza fog térni.

2009. nov. 23. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy?

Mert ha fiú vagy, akkor természetes, hogy szőrösödsz a mellkasodon. De ha lány, akkor azzal tényleg gond van.

2009. nov. 24. 23:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és 17 éves. Végülis, meg kell szoknom, úgy érzem :/ csak félek hogy ez nem igazán jön be a lányoknak
2009. nov. 25. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:

17 éves korban teljesen normális, hogy elkezdesz szőrösödni.

A lányokkal kapcsolatban meg ne aggódj.

Az arcodat, ha borotválod az is jó, sok lánynak bejön a borosta.

A mellkassal kapcsban pedig, vannak lányok akik szeretik a szőrös mellkast, és vannak akik nem. Csak mostanában vált divattá a mellkas szőrtelenítése. A legtöbb pasi szerintem borotválja a mellkasát, de a gyanta szerintem jobb megoldás.

2009. nov. 26. 00:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, előző kommentelő, megnyugodtam:)
2009. nov. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!