Csináljam? Ne csináljam? XD légyszi, még ma írjatok, ha lehet :$
eddig mindig kiengedve hordtam természtesen egyenes hajamat. besütni nem tudom, mert nincs hajsütő :(
szerintetek befonjam éjszaka, hogy holnapra hullámos legyen?? egy fiú tetszik, holnap a suliszünetben (nem vetkőzős XD) pókerezni fogunk, így kicsit többet leszünk együtt, mint szoktunk ^^
ha a hajad tövétől, olyan francia fonásba gondoltad: [link]
akkorsem lesz jó, mertha reggel kibontod oldalt a hajad elfog állni oldalra és utána megymajd le. idétlenül fogsz kinézni.
énmár mindent megpróbáltam, mert nekemis borzasztó hajam van, egynesen mint a tű, és vékoyn, meg lapos.74
nekem csak a hajsütő vált be.
Szia!
Szerintem inkább ne,mert ha nem úgy fog állni az nagyon idegesítő tud lenni(tapasztalat).
Viszont nem tudom hány éves vagy,de ha nálatok lehet akkor egy kis szolid smink,csinos ruha és sok mosolygás:)
Hátha összejön valami:D
14,5/L
szijja^^
az a baj, hogy nincs csini rucim :(
a többi rendben van!! köszi, édi vagy (L)^^
Nene! Főpróba nélkül sose csinál műsort!:)
Hogy értsd azt akarom mondani, hogy elöbb otthon ki kéne próbálnod és megnézni hogy tetszik-e, mert ha nem akor meg reggel majd kapkodhatsz ám....Meg szokatlan lesz.Én nem tenném a helyedben és amúgy sem a hajadon múlik de tényleg:)
rendben :D
a többség döntött :)
köszönöm mindenkinek, édik vagytok^^ pusszi^^(L)
jujj, sok kicsibe meg végkép ne, az sehogysem fog úgy állni ahogy te szeretnéd, főleg nem ébredés után reggel:D
délután lehet vele kíséreletezni, de sok macera. inkább hajsütővas.
én is próbáltam azt amit te
nekem pedig sok hajam van
de "áááá"
na jó nem az hogy "legrosszabb" de miután szétfújta a szél, inkább összefogtam :D
tényleg mosolyogj sokat! és vegyél fel pirosat :P azt mondják az "bikavadító" :D
meg beszélgess vele
na pux
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!