Szőkéről sötétebb színre váltás hogyan?
Figyelt kérdés
szőke a hajam, és szeretném befestetni sötétebbre.. hogyan kéne csinálni, hogy ha pl befesteném sötét vörösre az egészet vagy sötét barnára anélkül hogy elszíneződne vagy kifakulna?? mit csináljak vele h ne dobja le a festék színét??2013. nov. 3. 16:21
1/6 anonim válasza:
Fodrász tanuló vagyok és az a véleményem, hogy a legjobb, ha fodrászhoz mész. A boltban kapható festékek gyengébb minőségűek, mint a professzionális termékek, így nem azt a színhatást fogod elérni, amit a dobozon feltüntetnek és nem is lesz valószínűleg olyan egyenletes és tartós, mintha szakember csinálja.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy fodrászhoz megyek. De az a baj h hiába, mert múltkor is piros hajat szerettem volna és rózsaszín lett.....és utána egyre fakóbb>< ami persze nem a fodrász hibája mert a hajam miatt fakul. ezért kérdezem hogy hogyan oldjam meg h ne fakuljon hanem legyen olyan színű amilyet szeretnék?!
2013. nov. 4. 20:54
3/6 anonim válasza:
Ha már eleve a festéskor sem olyan színű, amilyet szerttél volna, akkor a fodrász szúrta el. Lehet kapni különböző színvédő hajsamponokat fodászkellékesben, próbáld ki, hátha beválik.
4/6 A kérdező kommentje:
Fodrász a hibás? végülis ő nem tehet róla, hogy a szőkéből a piros rózsaszín lett vagy igen??xd Használtam színvédő sampont de sajnos így is kifakult:( minden hajmosás után más színű volt a hajamxD
2013. nov. 5. 15:56
5/6 anonim válasza:
Akkor az ő hibája, hogyha már legelsőre sem olyan színű a hajad, amilyet szeretnél. Ha tényleg pirosat szeretnél egy alap világos szőkére, akkor azt simán meg tudom neked csinálni de az nem tartós hajfesték, csupán színező, ami szintén folyamatosan fakul.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Hát amivel az én hajam festette az rendes piros festék volt.xD
2013. nov. 6. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!