Nagyon furák a melleim? (KÉP)
Figyelt kérdés
kicsik és formátlanok... egyszerűen nem tudom őket elfogadni
(az itt közzétett képek nem árulnak el a személyiségemről semmit, mert személytelen)
2013. okt. 31. 09:47
1/14 anonim válasza:
Igazából mell formájuk van - az, hogy nem akkorák mint szeretnéd pedig egy másik dolog. A-s cicivel is lehetsz szép, nem csak nagyobbal. Vékony, sportos csajnak nézel ki (legalábbis abból ami látszik), így valószínűleg egyáltalán nem mutat aránytalanul élőben.
Kb. mennyi idős vagy?
2/14 A kérdező kommentje:
annyi, h tudjam, már nem fog tovább nőni;)
2013. okt. 31. 10:09
3/14 anonim válasza:
Igen, ezért kérdeztem.
De szerintem tényleg nincs baj velük, mármint az én szememben csak ennyi nem jelentene hátrányt pl. párkeresésnél.
27F
4/14 anonim válasza:
egyáltalán nem forfmátlanok. szimplán kis melleid vannak. Nekem normáls méretű van de ronda elönytelen fomájú én szivesebben választanék ilyen kerek kis cicit ami áll valahogy mint ami nekem van, tény hogy ruhában, melltartóban normál méretű de anélkül elég gáz. Az igaz nhogy ez soha nem zavart egy pasit sem, de az tény hogy senki nem a melleimért szeretett és nem votlak oda érte. ez van.
5/14 anonim válasza:
hát nekem meg még ennél is kisebb és sokkal formátlanabb, kb ölnék a tiedért :D:D
6/14 anonim válasza:
Nekem is hasonló méretű és formájú van. Én szeretem őket. Szerintem egyáltalán nem formátlanok :)
7/14 anonim válasza:
nekem felállt, úgyhogy nincs semmi baj velük... :D
8/14 anonim válasza:
Jót nem tudok mondani,de rosszatse mondok.. neked ez jutott.
10/14 anonim válasza:
Szerintem szépek, nekem nagyon tetszenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!