14 éves vagyok és nagyon kicsik a melleim. Normális ez? . És ha igen akkor kb mikor fog nagyobb lenni?
Gondolom lány vagy. :))
Még bőven nőni fognak, nyugi. Sőt, akinek már 14 évesen tejcsárda, azoknak lesz a legkevésbé szép később. Akiknek most kisebb, azoknak pont formás lesz 10 év múlva.
Csomó sztár van, akiknek alig van melle, mégis egy fél világ rajong értük.
Natalie Portman, Keira Knightley, Cameron Diaz, Kate Hudson, stb.
Már megint itt rinyálnak a kis 14 éves lányok... Képzeld én már 21 éves vagyok és még mindig nem nőttek meg a melleim, ez kérlek nem más, mint genetika. Nem értem miért kell ezen annyit rágódni, én soha sehol nem kérdeztem, hogy "miért nem nő a mellem?" "miért ilyen kicsik a melleim?" "mikor fognak megnőni?" stb.
Kis mellekkel is lehet teljes életet élni, egyáltalán nem fontos, hogy mekkorák a melleid. Persze én is szerettem volna nagyobbat, mint a semmi, de hát az élet nem kívánság műsor, el kell fogadnunk úgy a testünk, ahogy kaptuk. Kis mellekkel is lehet igazán szép, vonzó és nőies egy nő.
normális, nekem sem nőtt nagyra, 19 vagyok
olyan 4 év múlva vegyél egy jó kis push up- os melltartót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!