Szerinted elfogadható már ez a női alak? (kép)
Figyelt kérdés
30 kiló fogyás után elfogadható már az alakom vagy még mindig ciki kategória vagyok? Mennyit kellene még fogynom, hogy mondjuk a TE ízlésednek megfeleljek?
2013. okt. 30. 20:21
11/29 szamo77db válasza:
Nekem már tökéletesen megfelelnél így!
12/29 anonim válasza:
Jó az alakod! Az én ízlésemnek, már ezzel is bejönnél, de ha még egy 5 kilót ledobsz, az már maga lenne a tökély. 24F
14/29 anonim válasza:
Ebből a képből semmi nem derül ki!
15/29 anonim válasza:
Nyisd ki, mint egy fagyit, nyald ki fenékig, aztán dobd el a csomagolást! Ezzel leteszed a tiszteleted a fogyasztói társadalom előtt és megfelelsz az összes szexista sztereotípiának. A lelked megtalálja az egyensúlyát és békére fogsz lelni (vagy nem).
16/29 anonim válasza:
A belsőjét úgysem látjuk a képről, szóval gondolom neked az nem is számít.
17/29 anonim válasza:
Szép teljesítmény az a 30. Alakul, de szerintem még mehetne le egy kicsi. Amúgy meg a sport az nem egy olyan dolog amit abba kell hagyni bármikor is. Nem csak az alakról van itt szó, hanem az egészségről is.
18/29 anonim válasza:
igazán elmesélhetnéd, hogyan csináltad...ha gondolod, írj privit :) nagyon elégedett lennék egy ilyen alakkal...
19/29 anonim válasza:
Nincs esetleg valami meztelenebb képed esetleg, amiről jobban megmondhatnám milyen az alakod?
:D
20/29 anonim válasza:
Gratulálok, nagyon csinos vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!