Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsi a mellem, mit tehetnék...

Kicsi a mellem, mit tehetnék elllene?

Figyelt kérdés
Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy aprók a melleim és nagyon zavarnak. 16 éves 60 kg és 170 cm vagyok. A testalkatommal meg vagyok elégedve viszon a melleim kis mérete nagyon zavar. A növekedésük már 14 éves koromban megált. Ez nálunk családi vonás :( ... Azt kérdezném hogy tudnátok-e javasolni AKÁRMIT hogy nagyobbak legyenek?

2013. okt. 30. 08:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Még lehet, hogy fog valamit változni, de ha nem, akkor ennyi. Hordhatsz olyan melltartót, amitől nagyobbnak látszik, pl. szivacsosat.

Ha valaha plasztikázáson is törnéd a fejed, akkor azt szülés előtt ne tedd.

2013. okt. 30. 08:51
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon kicsik. De alapból is csak 166 cm és 50 kg vagyok, ahhoz meg azért arányos. Már beletörődtem...Ha olyan ruhát veszek fel, ami jobban néz ki egy kicsit nagyobb mellel, akkor szivacsos melltartót veszek, de azért nem olyan nagyon-nagyon szivacsosat.

Nem valószínű, hogy bármitől is nagyobbak lennének. Max, ha terhes leszel.

17L

2013. okt. 30. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Plasztikai műtét, hormongyógyszerek.

Más megoldás nincs.

Egyébként én sosem értettem, hogy miért kell kötelezően minden mellnek nagynak lenni, és hogy a mell esetében a nagy miért szinonimája a szépnek meg a jónak.

Meg hogy miért vonzó egy-két kiló háj, ha a nő mellkasáról csöng le, és miért gusztustalan, ha az a hasán van.

2013. okt. 30. 09:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Szivacsos melltartót én is használok... De az csak felületesség. Ha lekerül rólam alig van alatta valami. És nagyon zavar. Hallottam már ilyen mellnövelő krémekről meg kapszulákról, de nem tudom hogy hatásosak-e...
2013. okt. 30. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha ez nálatok családi vonás akkor fogadd el, h a genetika áldozata lettél...

Ha terhes leszel, úgyis fog nőni.

2013. okt. 30. 11:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem hatásosak. Ne tömd magad ilyenekkel, mind kamu. Annyira nem lehet tudni, hogy ezek mit tartalmaznak valójában. Amúgy vannak olyan férfiak, akik kifejezetten a kis melleket szeretik. Hidd el, hogy olyan pasi, aki a nagy melleket szereti, nem fog szóbaállni veled. Ha tetszel valakinek, akkor kapásból látja, hogy mire számíthat és így lesz minden szép és jó. Elfogad és elfogadod magad.
2013. okt. 30. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerinted én mit tegyek, hogy nagyobb legyen a farkam?
2013. okt. 30. 15:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez most hogy jön ide?
2013. okt. 30. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy igyekeztem ugyanolyan butát kérdezni, mint te.
2013. okt. 31. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Gyúrj fenékre, az úgyis jobban számít! :)

21f

2013. nov. 1. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!