Mért van az, hogy a legtöbb embernek a haja a homloka két szélén kb ilyen háromszög alakban ki van maradva? XD Hogy a fenébe nőhet úgy a haj? Mért marad ott ki? Nekem abszolút nincs kimaradva!
Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 22:17
1/9 anonim válasza:
Kopaszodásnak hívják, hormonális oka van. Hány éves vagy, 10?
2/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb embernek nem olyan,ha jól megnézed.Legalábbis mifelénk nem.Amúgy genetika.Főleg férfiaknál van.
3/9 A kérdező kommentje:
Anyukád a 10 éves, milyen kopaszodás? Már velem egykorú (19) éves srácoknak is olyan. De látok ilyen már kb 13 éves korban is. Egyszóval korfüggetlen. Ott ki van maradva, és ez ilyen születésüktől addig amíg le nem kopaszodnak.
2013. okt. 29. 22:26
4/9 anonim válasza:
Gyökérke, azért mert sötét vagy, mint az éjszaka, még nem kell azt a kicsinyke kis csökött agyadat megjátszani. Kopaszodás, ha hiszed, ha nem. Olvass utána!
5/9 anonim válasza:
Művelődj!
[link] - kamaszkortól, kamaszkor végétől indul és a tesztoszteron (azaz a férfi nemi hormon) egyik származéka a DHT felelős érte. A férfiak 60 %-nál jellemző.
6/9 A kérdező kommentje:
Sötét vagy te azt sem tudod ki vagyok... jaj Istenem. Na mind1 elbeszéltünk egymás mellett. Viszont akkorsem értek vele egyet hogy normál kopaszodás lenne. Hiszen azon a 2 részen lekopaszodik pár centin a haj, és akkor miliméter pontosan megáll a kopaszodásban, 10-20 évre vagy mittomén mennyire?
2013. okt. 30. 00:18
7/9 anonim válasza:
Nekem is kicsit beljebb nőtt ott a hajam. Ez van, genetika. Ugyan olyan, mint a szem szín. 16/L
8/9 anonim válasza:
Mivel nem értesz egyet, h.lye gyerek?
HORMONÁLIS kopaszodás, ami NEM mindenkit érint, hanem "csak" a férfiak 60 %-át!
És NEM, nem áll meg, hanem folyamatosan feljebb "tolódik" a homlok két részen illetve másoknál a fejtetőről indul és onnan "teljesedik ki", míg csak oldalt és hátul, azaz patkó alakban marad haj a fejük tetején.
Mi lenne ha nem lennél ilyen lusta és elolvasnád azt a nyomorult linkelt cikket?
9/9 A kérdező kommentje:
Jóóólvan... köszönöm a válaszod :)
2013. okt. 31. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!