Lehetséges, hogy valaki abszolút nem fotogén?
Nemrég volt a tablófotózásunk, és nem igazán vagyok elégedett magammal. Vagyis azzal, ahogy a képeken kinézek.
A valóságban semmi bajom a külsőmmel, amin tudok, azon változtattam/változtatok, amin nem, azt igyekszem elfogadni. Mindig megpróbálom kihozni magamból a maximumot.
De a képek...jajj, azok szörnyűek! Nem mondom, hogy nincs kivétel, mert ritkán, de előfordul, hogy egész elfogadható az eredmény, de sajnos az esetek nagy százalékában nem ismerek magamra.
Múltkor is volt fotózás a suliban, és hiába csinálta profi, pocsék lett.
Kicsit sminkeltem, hogy ne legyen olyan sápadt az arcom, de még így is úgy néztem ki, mint egy két napos vízi hulla. Azt is megkockáztatom, hogy csak rontottam vele a kiinduló állapoton.
Jár más is hasonló cipőben?
Van erre valami megoldás, vagy egész életemben bujkálnom kell a fényképezőgép elől?
Egy kép sosem fogja visszaadni az igazit.
És én sem vagyok túl fotogén, csak kevés jól sikerült kép van rólam, és mindig az elsők a legjobbak, a többire már rágörcsölök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!