Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 évesen hogy "illik" öltözkö...

15 évesen hogy "illik" öltözködni?

Figyelt kérdés
Jó, már pár hónap múlva 16 leszek, de az nem lényeg. A nagy átlaggal szemben nekem az a bajom, hogy mindig ilyen 18-nak néznek és szinte minden korosztályú pasi stíröl. Nagyon zavaró, mert én tudom magamról, hogy még nem vagyok felnőtt nő és egyszerűen idegesít, hogy megbámulnak a pasik, meg csorgatják utánam a nyálukat. Nem öltözöm kihívóan, nem veszek fel magassarkút, mert akkor még jobban megbámulnának és kellemetlenül érezném magam. Bőrkabátban járok, sima farmerban, vagy néha leggingset veszek fel egy ruhával és csizmával. Én nem akarok még felnőttnek kinézni, járjak tornacipőben meg egyszerűbb ruhákban, hogy a koromnak megfelelően nézzek ki?
2009. nov. 13. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Úgy öltözz ahogy jól érzed magad. Most hiába mondom hogy öltözz be emonak mert most annyi fiatalnál ez a menő, ha neked nem tetszik akkor úgysem fogsz úgy öltözni.
2009. nov. 13. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Úgy öltözz, ahogy jól érzed magad. Ne törődj azzal, hogy megbámulnak.
2009. nov. 13. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:

úgy járj, ahogy jól érzed magad

hidd el engem is mennyien megbámulnak,de nézzenek :) ezt fogd fel egy pozitív visszajelzésenk :)

engem mindenki kivétel nélkül max. 18-nak néz,minimum 17.szóval mikor megmondom,h. mennyi is vagyok ledöbbentem néznek :D

2009. nov. 13. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
-t-
2009. nov. 13. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

öltözz úgy, mint az osztálytársaid.

vagy az ismerőseid akikkel a szabadidődet szoktad tölteni.

2009. nov. 14. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha zavar, hogy néznek (amúgy nem kéne, ez egy jel arra nézvést, hogy jól nézel ki), akkor hord a hajadat szolídan (nem tudom, sima copfban pl), a bőrkabát meg a farmer az jó.
2009. nov. 14. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!