Szerintetek hogy jobb?
12 éves fiú vagyok és nem tudom eldönteni,hogy milyen formában néz ki jobban a hajam.
Van mikor teljesen felzselézem,van mikor pedig az arcomba fújom.Szőke hajam és halvány,kékes-zöld szemem van.
Szia! Ne haragudj, de nekem ez olyan furcsa, hogy egy 12 éves FIÚT annyira érdekel ez a dolog, hogy tök ismeretleneknek, akik nem is látják őt, felteszi ezt a kérdést. Miért nem foglalkozol valami fiúsabb/férfiasabb dologgal? (pl. sport, tanulás stb.)
Egyébként nekem ezektől a mai szélfújta félrehordott frizuráktól feláll a nemlétező szőr a hátamon, de ezzel sem téged szeretnélek megbántani. Én kicsit idősebb vagyok már nálad.
Pontozz le nyugodtan, Anyamacit úgysem tudom behozni. :-)
Nagyon köszönöm válaszod!Felpontoztalak,mert őszinte voltál.
És amúgy még 12 sem vagyok,decemberben leszek.
Engem azért érdekel.hogy nézek ki mert mások és saját véleményem is lényeges az önbizalmamhoz...
Nem akarok proli melegítős gyerek lenni.
Szia!
Először is szerintem nagyon tüneményesek,mármint nagyon jól néznek ki a szőke halvány kékes-zöldes szemű fiúk...:) Szerintem ne zselézd,van egy gyerek a suliba,ő nem csinál semmit a hajával,csak a homlokán félresepri,vagy kicsit megtupírozza mindenütt,és bomlanak érte a lányok;)
nekem az arcba fújt haj. A zselézett olyan cinkes :)
(Barátomat sajna nem tudtam meggyőzni, hogy legyen ilyen középhosszú haja, ő a zselézettre esküszik.)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!