Fiúk! Nektek tetszik, ha a lány oldalán van egy pici felesleg? Vagy nem?
1. Van egy halom ilyen kérdés az oldalon.
2. Mindenki más, mindenkinek más tetszik. Egyes pasik a 40kg-os csajokra buknak, mások a 80kg-osakra, van aki az átlagos lányokat szereti, egy kis felesleg itt-ott nem számít.
3. A barátokat ne kérdezd, hogy mi a véleményük rólad, bármennyire is jó barátaid, hajlamosak hazudni, mert nem akarnak megbántani.
4. Ha neked nem tetszik, akkor fogyókúrázz, ne a barátaidnak akarj tetszeni, hanem magadnak.
5. Valószínűleg nem segítettem, de teljesen egyén függő, hogy ez tetszik-e valakinek vagy sem. Azért szép napot.
Nekem is van az oldalamon, fogni lehet nagyon és a páromnak pont ez tetszik hogy van mit fogni rajtam :)
Egyébként meg picit nagy fenekem van :D
De úgy képzelj el hogy vékony vagyok mindenhol, a fenekem meg kiáll mintha egy labda lenne ott, van mellem is (nem nagy, de pont jó) és az oldalamnál meg kidudorodik egy kis úszógumi :) Meg a hasam sem a leglaposabb :D De a fiúknak hidd el, hogy ez tetszik, a csontsovány lányok már ki mentek a divatból :)
Nem vagyok kövér, de túlsúlyos. A párom néha piszkál az úszógumim miatt, de szeret "megkapaszkodni" benne:-).
Ő speciel rosszul van a "gyíktestű" lányoktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!