175 cm vagyok 15 lány és 51 kg vagyok de a hasamon van felesleg. Mit tehetnék?
mit tudnék tenni? szerintetek jó az 51 kg?
a mellem miért nem nő??és a menstruációm is elmúlt..mit tegyek?
Híznod kéne pár kilót! Mellről fogytál. Attól tornázhatsz hasra, de legalább 56 kilónak kell lenned, h egészséges legyél. És 61-nél már előtűnnek a mellek is.
Én 172 cm vagyok, és 74 kg. Most 90-es melltartót hordok. 61 kilósan néztem ki legjobban, akkor 80-as melltartóm volt. Voltam 55 kg is, akkor 65-ös melltartóval, de akkor nagyon beesett volt az arcom is, csúnya sovány voltam.
Sportolj, mert a súlyod a magasságodhoz nem sok. Ha viszont sz@rul táplálkozol, vagy koplalsz, akkor zsír mindig lesz rajtad, mert a szervezeted ragaszkodni fog hozzá.
A menstruáció még rendszertelen ebben a korban, a súlyod nem annyira alacsony, hogy amiatt lenne a kimaradás.
A melled meg mitől legyen nagy, ha irdatlan sovány vagy? Sportolj, és egyél rendesen!!! Ezzel a magassággal röplapdázni, kosarazni, kézilabdázni kéne...
Légy nő! Ha elfogadod, hogy hamarosan nő leszel, akkor lesz melled, menstruációd, hasad is. A kislány a múlté! Engedd a testedet nővé válni! Ehhez sok értékes tápanyagra és sok mozgásra van szüksége, a friss levegőn! Élvezd a megjelenő kerek formákat!
Kinek felesleg az?! Ha felesleges lenne, nem lenne ott! Kell az neked. Olyan nincs, h valakinek a hasán felesleg, máshol meg sovány! Esetleg rossz a tartásod, kidűtöd a hasad! De felesleged 51 kilósan biztos, hogy nem lehet. Ez képtelenség.
utolsó: én a vékony lányokat szeretem pont.
20f
"175 cm vagyok 15 lány és 51 kg vagyok de a hasamon van felesleg. "=> Magyarul még 2 ujjal össze tudod csípni a hasadnál... Ezt bőrnek hívják egyébként.
Menstruációd azért múlt el, és a melled is azért nem nő, mert ez nem egészséges súly a magasságodhoz, a szervezeted fejlődésben van, de te nem hagytad neki, hát így jártál... sajnos, ez van, most az egészséged a fontosabb vagy a divat, na....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!