Szerintetek ez a fültágító elfogadható vagy már ez is gáz?
A szabad véleménynyilvánítás magában foglalja, hogy mások lepontozhatnak. Minek rinyálni, ha valaki nem ért egyet? Azért írtál ide, mert van véleményed, de ha valaki nem ért veled egyet az már nem szellemi szabadság? Komolyan nem értem néha az embereket... gondolkodtok ti egyáltalán mielőtt kiírtok valamit?
Mellesleg a kérdésedre válaszolva, én nem tartom "gáznak" a fültágító (vagy bármilyen testmódosítás) felvállalását, ugyanis lényeges szempontja a kultúrának, hogy hozzád illő dolgokat képviselsz, mind fizikailag, mind szellemileg. Amennyiben ilyen kérdések fogalmazódnak meg benned ezen témakör során, jobb, ha elfejted az egészet. Ha fontosabb a környezeted véleménye, akkor inkább ne is foglalkozz ilyesmikkel, ez esetben úgyis negatív kritikák érnének, többnyire.
Bocs nem vagyok szerencsétlen, mert ha jobban megnézed az elején megszólítasz engen(utolsó) aztán leírod a mondandódat és felteszel egy kérdést aztán befejezed azzal a szóval, hogy kérdező ami elő személy és jelen is van itt vagyis aláírásnak is lehet venni.
13-as hoz szólok: én leírtam a véleményem és mások lepontoztak ez nem is lenne baj, HA erre lenne kitalálva ez a dolog. De mivel nem erre van ezért nem ezen kellene kimutati azt, hogy valaki nem ért egyet velem. Hasznos választ adtam, mert válaszoltam a kérdésre helyesen.
Akkor miért a szabad véleménynyilvánításra hivatkozol, ha nem ez a lényeg, vagy kérdezhetném azt is, hogy minek van rá opció (le- és felpontozásra), ha nem funkciója az oldalnak? Szerintem te is látod, hogy nincs igazad, inkább fogadd el.
Mellesleg, amit a kérdező ír, külön van feltüntetve a válaszok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!