Hogy kell elkezdeni?
Figyelt kérdés
Fültágítót szeretnék de nemtudom hogy hogyan kezdjem el hogy a legkissebb méret belemenjen a fülembe. Ki van szúrva a fülem. Fültágítóra speciálisan kell kiszúrni a fülemet? Vagy mivel tudom elkezdeni hogy táguljon? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!2013. okt. 14. 15:54
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy először csigával kell tágítani.
2/4 anonim válasza:
Van egy kis időm, úgyhogy leírom azokat amiket hallottam róla, illetve a tapasztalataimat, de csak akkor vágj bele, ha tényleg átgondoltad! Nem kell hozzá speciálisan szúrni, csak egy teljesen begyógyult füllyuk. Ha van a közeledben valami piercing bolt, vagy tudsz rendelni a neten, akkor mindenképpen javaslom a fültágító tüske, vagy csiga használatát. Ha nincs akkor elvileg egy körzőhegy már átmegy rajta(van aki a fogpiszkálót írja, de SOHA ne rakj kezeletlen fát a füledbe!)utána jön méretben a fülpiszkáló műanyagja,még több ilyen, szívószál, ecsetvég és így tovább, nem írtad hogy mekkorára szeretnéd, nekem 14mm, de volt már benn minden amit el tudsz képzelni :D. Mielőtt bármit beleraksz fertőtlenítsd le.(octenisept) Ja, és ne csináld túl gyorsan, mert elszakad.. remélem segítettem, sok sikert :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2013. okt. 14. 20:28
4/4 anonim válasza:
A fültágító tüske az egyik legrosszabb, amit tehetsz. Ha otthon akarsz tágítani, tágíts mindig sebészeti acéllal, titániummal. (Érdemes titániumot használni, ha az acél súlyától esetleg kisebb gyulladás jönne létre, ez jóval könnyebb.) Helyezhetsz bele több ékszert, vagy egy nagyobb átmérőjűt akár. Lassan, azaz 3-6 hetente 1mm-ert tágíts maximum! Ez nagyon fontos, ugyanis attól, hogy nem látszik, még sérül a szövet. Ha komolyan akarod csinálni, nem szétbarmolni, akkor írj, és segítek szívesen, viszont amennyiben nem, akkor nem pocsékolom a karaktert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!