Nektek mennyire tetszik ennek a csajnak az arca, fiúk?!
2013. okt. 25. 21:48
21/25 anonim válasza:
Egy 18 éves lánynak már miért lenne tökéletes bőre? Egyidős vagyok ezzel a lánnyal, egy hónapban ha 2× rakok fel sminket, de ugyanígy vannak pici pattanásaim, ahogy a korombeliek nagy részének. Nem kell egyből a sminkre fogni.
22/25 anonim válasza:
Senki nem fogta a sminkre a bőrhibáit... Hol olvastál ilyet?
23/25 anonim válasza:
Uristen, meg kell tanulnom igy sminkelnin- persze a vakolat nelkul, de a szem az jol meg van csinalva!
Smink nelkul, azaz normal sminkkel nem valami szep... sot.
A sminkkel agyonarnyaljak a fejet igy optikailag vekonyitjak az arcat/orrat na meg a photoshop is atmegy rajta.
A 3.-4. kep idiota.
Amugy hugom reven lattam mar par ilyen sminkes videot... mert tetszik a fejuk sminkkel, de amikor latom hany reteg alapozo van rajtuk mindig rosszul leszek...
Na meg mellekesen nem lenne ennyi ragyajuk - mert ez brutalisan sok- ha nem lenne a bore napi 16 oran at 2 mm vastag alapozoreteggel lefedve- megfullasztva...
25/25 anonim válasza:
Szép. Nekem különösen tetszenek a nagy barna szemei.DE ENNEK IS FACEBOOKS POFÁJA VAN.MÉRT NINCSENEK MÁR NORMÁLIS LÁNYOK?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!