Nektek mennyire tetszik ennek a csajnak az arca, fiúk?!
2013. okt. 25. 21:48
11/25 anonim válasza:
Úristen, mennyivel jobban néz ki az utólag linkelt képen.
13/25 anonim válasza:
Smink nélkül jobb. De amúgy nem az esetem.
15/25 anonim válasza:
fúúúh.....hát jobb volt sminkel...nagyon csúnya...tiszta tepsi feje van
16/25 anonim válasza:
Kezdjük ott,hogy szerkesztett képek. Mivel az Instagram automatikusan javítja a képeket.
Ezen felül 20 kg smink van a csaj arcán...
RONDA. Éljenek a magyar lányok :)
17/25 anonim válasza:
A 'smink nélküli' képen is van rajta smink!! Ez női szemmel jól látható. RONDA és ragyás a bőre is rajta
18/25 anonim válasza:
Smink nélkül erős közepes. A szemei natúran is nagyon szépek. De amúgy nem egy világszépe. És sajnos nem tűnik túl értelmesnek a grimaszai alapján.
19/25 anonim válasza:
Bár nem vagyok fiú, de azért válaszolok. Szerintem nagyon szép lány! Én néztem a K, mint Kardashian-t és ott alig volt rajta smink, úgy is szépnek tartottam.
A magyar lányok sem szebbek smink nélkül szerintem, legalább is csak nagyon kevés.
20/25 anonim válasza:
a 'smink nélküli' képen,ahol 10 kg smink helyett 2 kg sminket visel, tiszta RAGYA a feje.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!