Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a bajuszkámmal?

Mit csináljak a bajuszkámmal?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és anyukám úgy gondolja, hogy nagyon korai legyantázni, engem viszont nagyon zavar. Az iskolában már ki is csúfoltak miatta. Van valamilyen megoldás amivel eltüntethetem, vagy hogyan vehetném rá anyukámat, hogy megengedje?
2013. okt. 25. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
nem értem. nem értem meg. olyan mintha a fogmosásra mondaná, hogy korai. valaki magyarázza el, miért számít, hány éves valaki, ha gyantázást igénylő bajsza van lány létére. nem értem anyukád észjárását, sajnos fogalmam sincs, hogy lehetne rávenni, de szerencsére vannak erre nálam eszesebbek is.
2013. okt. 25. 16:51
 2/2 Deliverance ***** válasza:
Ülj le vele és próbáld elmondani neki normálisan, hogy ez téged mennyire zavar. Hogy emiatt csúfolnak is. Hogy ez a legjobb megoldás rá, mert idővel gyengíti is a szálakat. Próbálj hatni anyukádra, de semmiképpen se veszekedj, mert akkor tuti, hogy semmit sem fogsz elérni nála.
2013. okt. 26. 11:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!