Miért csúnya a színesre festett rövid köröm a férfiak szerint?
Mindenkinek úgyse tudsz megfelelni! Csináld ahogy neked tetszik!
Egyébként szerintem függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú, mindenhogy csúnya a festett köröm..
F
szerintem nem csúnya. ami igényes, és ízléses, az kifejezetten tetszik. főleg a szép kék és piros színek. de akár még a rózsaszín is..:D vagy nem tudom, bármi más, kinek mi áll jól. ami csúnya, az az undormányos 25centis karom, főleg ha még 50karátos gyémántokkal is ki van rakva.
21/F
Így van. Én szerintem is csúnya, pedig nő vagyok. A lakkozott köröm akkor szép, ha igényes, na meg ha viszonylag hosszú körmökön van. Nagyon gyerekes és igénytelen tud lenni, mikor a rövid körmöket festik ki.
Sütni, takarítani nem festett körömmel kell.
Nem tudom, de én olyat is hallottam, hogy a hosszú festett köröm meg állítólag "k-rvás", bármit is jelent ez...
Igazából én magasról szarok arra, hogy a pasiknak mi tetszik. Ha rövid piros körmöt akarok, olyat lesz, ha 3 centis pink karmot strasszokkal, akkor olyan.
Szerintem ez nem általános a férfiak körében, mindenkinek más tetszik, ahogy nekünk másféle pasik jönnek be.
Én eddig rágtam, de elhatároztam magam, és leálltam vele. Azóta szépen megnőttek a körmeim, erősek és hosszúak, persze nem kezelhetetlenül, rendszeresen reszelem formára, ápolom, és úgy szeretem, ha ki van festve, általában pirosra vagy feketére. A vélemények megoszlóak, a legjobb fiúbarátomnak tetszik, egy rokonnak nem, egy másik szerint szép, sokan pedig nem szólnak rá semmit, nem érdekli őket.
Tény, hogy házimunkát nehéz vele csinálni, szerencsére még nem nekem kell mindent, egy mosogatógép kipakoláshoz, porszívózáshoz, teregetéshez pedig nem túl hosszúek a körmeim.
Szóval nem tudunk mindnekinek megfelelni, és nem is kell, csak magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!