Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Használhatom ezt a fogkrémet...

Használhatom ezt a fogkrémet emiatt?

Figyelt kérdés
Ajánlottak nekem egy nagyon jó fogkrémet, csak az összetevői között van a bronopol, ami úgy tudom elég veszélyes, talán rákkeltő hatású. Az összetevők között az utolsó előtti helyen szerepel, ami jelentheti azt is, hogy nem sok van benne belőle. Szerintetek használhatom, vagy inkább ne kísérletezzem vele?
2013. okt. 23. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Pár hónapja láttam erről egy műsort, és azt mondta valamilyen híres-neves kutató, hogy naponta legalább egy tubusnyi fogkrémet kellene elfogyasztanunk ahhoz, hogy káros legyen. :) Szóval nyugodtan használd.
2013. okt. 23. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ez az anyag bizonyítottan rákkeltő, szerintem ne használd..
2013. okt. 23. 22:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló: És pont erről az anyagról volt szó?
2013. okt. 24. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Valami b betűs volt, az tuti. De most, hogy így mondod, nem vagyok benne biztos. :D
2013. okt. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!