2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Nagyon kedvesnek, jóindulatúnak tűnik.
4/12 anonim válasza:
kicsit olyan a fejszerkezete, mint egy szörnyetegnek, vagy ilyesmi. egy földönkívüli lény, aki embernek álcázza magát, valami rettentően aljas indokkal, feltételezem.
5/12 anonim válasza:
Szerintem is kedves arca van a lánynak:) A negatív hozzászólótól csak annyit kérdeznék, hogy magadból indultál ki ?:) Mert akkor egészen biztos, hogy helyes a megállapításod.
6/12 anonim válasza:
én meg azt mondom, hogy aki mondja másra, az mondja magára, nyenyenyeee. kit érdekelsz amúgy? te csak ne beszélj hozzám, kis senki. a kérdésre válaszoltam, pont érdekel a gagyi beszólásod. uramisten.
7/12 anonim válasza:
nem láttam a szabályzatban sem, hogy csak a pozitív hozzászólások megengedettek. mi a szart kell itt játszani az őrangyalt? szánalmas.
8/12 anonim válasza:
Itt egyedül te játszod a fejed :) Te mész arra, hogy minél sértőbb válaszokat írj :) Egy kulturált : "szerintem nem szép" megjegyzést nem tudsz leírni:) Sajnálatos...
9/12 anonim válasza:
és ha arra megyek? hagyjál már lógva. úgy válaszolok, ahogy akarok. de azért gratulálok, te hős. jól helyretettél, újfent nyugalom honol gyakorikérdések.hu földjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!