Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ma rengeteg édességet ettem...

Ma rengeteg édességet ettem de ez hihetetlenül sok. Rendkívül meg fogok hízni? Vagy mittegyek?

Figyelt kérdés
Két sor tejcsoki,3 evőkanál nutellla,11 db raffaelo,7 db vaníliáskarika keksz,3 szelet diós linzer,4 marék mogyoró,egy alma,4 dbos tojásrántotta sajttal paprikával,3 falat krumpli,2 szelet bundáskenyér,2 szelet rántotthús.....ez undorítóan durva..vettem be hashajtót..de az vajon ér hogy ne hízzak?
2013. okt. 22. 23:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi, de Te nem vagy 100-as. Az ember nem 1 nap alatt hízik meg vagy fogy le. Egy nap önmagában nem számít, ha a továbbiakban rendesen eszel, nem fogsz ettől hízni.
2013. okt. 23. 00:13
 2/10 A kérdező kommentje:
jaaaaaj,de most nembirok aludni ugy utálom magam...ez rengeteg kalória:((((
2013. okt. 23. 00:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Már meg ne haragudj de elég sötét vagy ebben a témában...komolyan ennyit nem értesz az anatómiához?!

Nem hízhatsz meg egy nap alatt mert kidobja a szervezet.Elhízni akkor lehet ha fokozatosan egyre többet eszel.

Ha meg nem akarsz hízni akkor ne habzsolj.Önkontroll..

2013. okt. 23. 00:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg másfél tábla mogyorós csokit ettem meg + 2 nagy szelet tortát egyszerre. Szalonnát, kolbászt, tepertőt, bacon-be tekert kiflit, fokhagymás tejfölös bagettet, maci sajtot, csomó kenyeret meg még kitudja mit, mégsem félek, hogy meghízok :D
2013. okt. 23. 00:33
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Csak azt nem értem, hogy ilyen kevés ésszel hogy maradsz egyáltalán életben???
2013. okt. 23. 00:42
 6/10 A kérdező kommentje:
ajjjj de én akkor is nagyon félek:( már tornáztam is
2013. okt. 23. 00:49
 7/10 A kérdező kommentje:
de 10000% hogy nem fogok hízni, vagy zsírosodni???? nagyonfélek:(
2013. okt. 23. 00:51
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Nincs nagyobb bajod az életben... Amúgy egy nap alatt tényleg nem lehet meghízni. Én az este megettem egy tábla csokit és reggelre ugyanolyan sovány maradtam. Szóval ne aggódj. :D
2013. okt. 23. 06:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt a hisztit komolyan gondolod, akkor sürgősen keress fel egy pszichiátert, ugyanis komoly táplálkozási rendellenességeid vannak, és a fejedben van a gond.

Meg nagy unalmadban tanulhatnál is egy kicsit az ilyesmiről. Nem úgy megy, hogy megeszel 10deka valamit, és annyit hízol. :D

Meg gondolom valami nevetséges diétát tartasz, ami miatt éhezik a szervezeted, erre utal ez a falásroham is. Na az viszont pont nem lesz ideális, ha egyszer véletlen még normális módon kezdesz étkezni (és nem meghalsz valami hiánybetegségben vagy éhezésben előbb) akkor többet szedsz belőle magadra, mert átáll a szervezeted éhezés-tartalékolás módra. Ez így elég pongyola, de értsd a lényeget.

Szóval pszichiátria, és ha a súlyoddal valóban (nem szerinted, orvos szerint) vannak gondok, akkor dietetikus, és az általa kitalált diéta követése kell neked.

2013. okt. 23. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:
megölelgetnélek.
2013. okt. 23. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!