Tragus Piercing. Újraszúrjam? ( Bőve bben lejjebb! )
Figyelt kérdés
2 hete csináltattam Tragus piercinget. Az első egy hétben semmi baja nem volt,szépen gyógyult. Egyik este elkezdett iszonyatosan fájni, beduzzadt, tiszta genny volt.Másnap annyira bedagadt, hogy nem látszott a piercing feje.. Rohantam a sebészetre, kiszedte nagy nehezen.Később mondták az ismerőseim,akiknek van hogy nem kellett volna, ez ilyen. 2 napja történt a dolog,gondolom még nem forrt be a lyuk teljesen. A duzzanat lement. Nagyon ragaszkodom a piercinghez, ha alkoholba beáztatom az ékszert, és visszateszem, lehetnek szövődmények? Tapasztalatok, vélemények? Köszi előre is! :) 18/L2013. okt. 22. 19:09
1/4 anonim válasza:
Kezelted a piercinget? Akkor nem kellett volna így begyulladnia. Több barátnőmnek is van, szépen meggyógyultak.
Szerintem menj vissza a piercerhez, ő biztos jobban vissza tudja rakni, mint Te:)
2/4 A kérdező kommentje:
Kezeltem rendszeresen,persze :) Napi 5x alkohol! A másik meg hogy egyik barátnőmnek azt mondta a piercinges, hogy az első 3 napba ne is mozgassa,utána néha kenje be bephantennel.. Nekem azt mondták, hogy sokszor forgassam,és így is tettem..
2013. okt. 22. 19:33
3/4 anonim válasza:
Nem szabad forgatni úgy egyáltalán, jó ideig:D
Az alkohol egyébként nem túl jó, mert szárít. Octeniseptet ajánlanék, vény nélkül kapható.
4/4 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne kontárkodj. Menj a piercerhez, és kérj segítséget! Nekem 4 éve megvan, soha nem tekergettem, semmivel nem kentem . . . Sztem ember válogatja. Bnőm is úgy járt,mint te, csak neki pluszba még egy kis vadhús is nőtt! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!