Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Koldok piercing belovés?...

Koldok piercing belovés? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Poórné Tündéről tapasztalatok?

[link]

2013. okt. 19. 16:14
1 2
 1/13 The magic of banana ***** válasza:
Egyszer egy csajnak beleakadt a felsőjébe,de nem vette észre és mikor levette kiszakította a köldökéből.Amúgy tök jól néznek ki szóval ha szeretnél egyet,mindent bele :)
2013. okt. 19. 16:59
 2/13 A kérdező kommentje:
uhh és ezt kitől hallottaad::||?
2013. okt. 19. 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Fáj. Mint a k'rvaélet.
2013. okt. 19. 19:18
 4/13 A kérdező kommentje:
de ennél a csajnál??:|
2013. okt. 19. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
NEM lövetünk piercing-et!! A lövés roncsolja a szöveteket, és még fertőtleníteni sem lehet, ellenben a steril tűkkel, amiket az orvosok is használnak (nem véletlen!). Nem mellesleg sokkal jobban fáj a lövés, mint a szúrás, mivel tulajdonképp eltávolít egy darabot belőled, míg a szúrás csak szétfeszíti a szövetet, ezzel eredményezve egy sokkal gyorsabb gyógyulási folyamatot, mintha lövetnél. Egy igazi szakember legnagyobb ellensége ez a "belövő", a fent említett szempontok miatt is. Lehet olcsóbb, mint egy piercer-nél szúratni, de egy ilyennek fogalma sincs a szakmáról. Az USA-ban már több állam van, ahol a lövetés illegális. Ha szükséged van további infóra, van egy megbízható szakember elérhetőségére, akkor írj bátran, akár itt, akár privátban, segítek szívesen.
2013. okt. 20. 10:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, sikerült pár idegroham közepette végigolvasnom ennek a nőnek az oldalát, és nem túl sok pozitívumot tudnék elmondani. Több helyen is valótlan dolgokat állít, bár lehet, hogy ő elhiszi ezt a sok baromságot. Nem ajánlom, semmiképpen.
2013. okt. 20. 10:13
 7/13 A kérdező kommentje:
koszonom:DD
2013. okt. 20. 12:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Valakinek tapasztalata aki NÁLA csináltatta?:D
2013. okt. 20. 13:31
 9/13 anonim ***** válasza:

köldögpiercinget szúrni szokás.

Nekem nem ő csinálta, nekem nem fájt. De mindenkinek más a fájdalomküszöbe.

2013. okt. 21. 13:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom, én nem merem szúratni..
2013. okt. 21. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!