Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden tininek telik Guccira...

Minden tininek telik Guccira Louis Vuittonra meg hasonlókra? (tovább. )

Figyelt kérdés
Tegnap voltam az Arénában és majd' minden tininek (volt aki nálam fiatalabb) ilyen táskái voltak. Már nem azért de nincs éppen válság????
2009. nov. 12. 15:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

ha nem telik neki eredetire, akkor ne vegye már meg a hamisítványt...nagyon ciki..

és igen szerintem aki józsefvárosi piacon vesz hamis "márkás" cuccokat azt le kell szólni:D

lehet olcsóbban is minőségi ruhákat kapni, és azzal legalább nem a kínaiaknak szerzel bevételt, hanem azoknak akik minőséget gyártanak és megérdemlik.

2009. nov. 21. 07:25
 22/29 anonim ***** válasza:
40%
nem sokan látják....többen mint gondolnád.És ha egy csinos lány aki tök jól van felöltözve befeszít egy 20 rongyos bóvlival,na az eszméletlen szánalom.20000 ft-ért olyan táskákat lehet venni.De felőlem járjatok bóvliba...előbb röhögik ki azokat ,mint azt akinek névtelen táskája van.
2009. nov. 21. 12:25
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
jesszus szinte mind hamisítvány!! ki vesz egy gyereknek 200 ezer forintért vagy még annál is többért táskát?? az a tini akinek louis vuitton és gucci táskája van rég nem egyedül járkál hanem kb. őrökkel :D vagy még azt bírom ha gucci és louis vuitton - nal ül az illető a buszon :D annak már rég limuzinnal kéne járkálnia nem bkv-val :D:D
2010. jan. 17. 12:26
 24/29 anonim ***** válasza:
37%
Tényleg nagyon sok hamisítvány van, de vannak köztük eredetik is... Én 16 vagyok, 2 eredeti LV-m van, hálistennek megtehetjük, hogy eredetit vegyünk belőlük. Én is és anyum is imádjuk őket, apumtól szoktuk kapni szülinapra/karácsonyra... De én sem járok őrökkel, és ültem már BKV-n is, bár ez elég ritkán fordul elő... De ettől függetlenül tényleg 90% hamisítvány, amivel találkozhatsz az utcákon. És én sem szeretem a hamisítványokat, mert úgy vagyok vele, mint ahogy azt már sokan írták előttem, hogy inkább vegyen egy táskát a Bershkában 10 ezerért, mint egy hamis LV-t... És ott is gyönyörűeket lehet kapni... Meg még nagyon sok helyen. Ha nem tehetném meg, hogy eredeti Louis Vuitton táskám legyen, én sem vennék hamisat.
2010. jan. 24. 00:27
 25/29 anonim ***** válasza:

egytol egyig szanalmas, aki replikat vesz. ha nincs felesleges 300-500 ezer forintja egy eredeti louis vuittonra, akkor szepen menjen be a zaraba vagy a mangoba stb. es mar 10 ezer forint korul talal gyonyoru taskakat. van, aki megteheti es van, aki nem. a sok kis nyominger legalabb megtanulhatna, hogy ne egesse magat a kamu jocorol vasarolt cuccaival:D (foleg,hogyha meg bizonygatja is, hogy marpedig neki eredeti:D)

errol jut eszembe egy osztalytarsam, van vagy 8-9 darab "louis vuittonja", sal meg minden, "gucci" farmer, kendo, stb, nagyon csinos lany, es tudtommal nem a legszegenyebbek koze tartozik, de akkor is konyorgom...

2010. febr. 1. 20:36
 26/29 anonim válasza:
nekem rettenetesen csábító h vegyek 10ezerért hamisítványt, de inkább gyüjtögetek, és majd kb 30 évesen veszek egyet(most 18 vagyok) mert imádom a márkát és ha nem tudom most megvenni eredetiben, akkor nemveszek hamisat. amugy annyira imádom, h ha meglátok valakit LV táskával a szívem hevesebben ver és szinte sokkot kapok. :D
2010. szept. 8. 23:00
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell a LV-ért annyira megőrülni??? Ott van a Mango és a Guess. Tök jó és minőségi táskáik vannak, sokkal elérhetőbb áron. Ja és nem hozod magad kellemetlen helyzetbe azzal, hogy replikád van.
2010. nov. 29. 09:34
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen azért a Guessnek is vannak horror árai táska terén.
2010. dec. 28. 19:20
 29/29 anonim ***** válasza:
akinek eredeti LV-je van az nem fogja arénában meg plázában hordani mert félti mint a k. élet.
2011. ápr. 5. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!