Minden tininek telik Guccira Louis Vuittonra meg hasonlókra? (tovább. )
Figyelt kérdés
Tegnap voltam az Arénában és majd' minden tininek (volt aki nálam fiatalabb) ilyen táskái voltak. Már nem azért de nincs éppen válság????2009. nov. 12. 15:35
11/29 anonim válasza:
Hát mondjuk igen, énis megyek az utcán, és annyira látszik rajtuk, hogy bóvlik..
Nekem van egy eredeti LV táskám
De énse csak "úgy" vettem...1évembe telt mire összejött annyi, hogy a tesómmal tudtam hozatni olaszországból.
És megis becsülöm.
Ennyi.
12/29 anonim válasza:
Még ha anyuci, apuci annyira vastag is ezeknél a kis tini p.csáknál, akkor se hiszem, h 400ezreket adnának ki a kislányuknak 1 táskára... szóval tuti kamuk. Akkor viszont szerintem már azzal is jobban járnának ha sima noname táskákat vennének és legalább nem tennék magukat közröhely tárgyává! Egy "márkátlan" táska is lehet csinos. Na meg persze én tuti nem adnék ki 10ezreket hamisitványra. Azzal már vehetnék vmi normálisabbat. :/
13/29 anonim válasza:
Ezek hamisítványok amikről te írsz. Az eredeti Louis Vuitton táskák árai még egy felnőttnek sem túl megfizethetőek, nemhogy egy tininek. És nem lehet ám minden bokorban ilyen cuccokat kapni, én pl. csak az Andrássy úton tudok olyan üzletet, ahol eredetiben veheted ezeket a termékeket. Szóval amiket te látsz ezeken a lányokon, azok kb. a Józsefvárosi Piacról valók.
14/29 anonim válasza:
nálunk sehol se lehet kapni kamu luivitton táskát:D
15/29 anonim válasza:
Jaja hamisítványok. Szerintem nem gáz ha valaki olyat vesz, mert csak a nagyon hozzáértők tudják megmondani hogy nem eredeti. A minősége biztos van olyan, és nem szakad szét 1 hónap alatt sztem, ugyhogy aki menőzni akar vele az tegye nyugodtan. (szerintem)
16/29 anonim válasza:
[link] Egy jó replika is 50-60 ezer forint körül mozog... Ezekről már nem olyan könnyű megállapítani hogy a hamisak, de ettől függetlenül szerintem semmi értelme hamis táskával rohangászni, olyan státsszombólumod lesz ami mögött semmi nins...
17/29 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha valakinek nem eredeti a táskája...
Ennyi erővel azis gáz lehetne akinek eredeti van mert itt csak a márkáról van szó.
Van akinek nagyon tetszenek az LV táskák de nincs annyi pénze h megvegye... mert mondjuk hány embernek van?:D
nekem is van hamisított LV táskám vigyázok rá és ha valaki megkérdezi h igazi-e aztmondom h nem.
18/29 anonim válasza:
Nem gáz???Hát nem is gáz hanem vicces.Nincs tekintettel és tisztelettel a tervező iránt aki megveszi a bóvlit.Az vegyen no name táskát akinek nincs pénze rá.....
19/29 anonim válasza:
Az utolsó előttivel értek egyet! Kedves utolsó: Ha egy csinos igényes lány megjelenik egy 20ezer forintos LV táskával az mér lenne gáz? Lehet hogy a tervezőre nincs tekintettel, mert nem 400ezerért veszi meg, de a szüleire és a normális emberi igényekre tekintettel van, hiszen nem hisztériázik a gürcölő szüleinek hogy neki bezzeg igazi kell. Nekem pl kínais iskolatáskám van, Grace van ráírva, amiről mindenki tudja hogy kínai, és igenis jobb érzés lenne megjelenni egy NIKE-val vagy Eastpak-kel... De nem telik rá. Szerintem nem ciki megjelenni egy hamisítvánnyal, mert nem sokan látják hogy nem igazi.
20/29 anonim válasza:
Jah és még valami: Ezzel az erővel akik a józsefvárosi piacról öltözködnek, mert mondjuk ott 10ezerből vesznek 100ezer értékű ,,márkás" cuccokat, őket is le kell szólni? Mert szerintem egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!