Az oldalfufru még "menő"?
Nem mindegy? Nekem más jól sem állna, ráadásul ez a viselet felel meg leginkább a szájízemnek, így evidens, hogy nem fogom másképp hordani.
Mostanság ugyan mintha a frufrutlanság aratna a legnagyobbat, értelmes ember nem rekeszt ki, ha a te hajad nem úgy áll, mint ezer másiké.
Nekem nagyon sokáig volt, most is csak azért nincs, mert lenőtt, és nem vágattam le. Nem az a fontos, hogy divatos-e, hanem hogy neked jól áll és tetszik-e. :)
18/L
Nekem is csak ez áll jól és 4 éve frufrus a hajam, vagyis nem teljesen oldal frufru, hanem ehhez hasonló: [link] (csak a frufru vágását nézd)
Néha elgondolkoztam, hogy máshogy állítom be, de nem áll jól, meg csak így érzem jól magam meg többen mondják, hogy jó a hajam, meg egyszer a Mekiben a csaj, aki adta a hambit ő is mondta, hogy de jó a hajam, tehát kell vele törődni, beállítani, kivasalni, lelakkozni és akkor egész nap jól áll. És épp a pozitív visszajelzések miatt nem akarnám megváltoztatni, mert szerintem, ha sima oldalra fésült hajam lenne akkor senki semmit nem mondana rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!