Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kb. senkinek érzem magam,...

Kb. senkinek érzem magam, amiért nincsenek menő cuccaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem engedhetem meg magamnak, hogy 3 féle táskám, 5 pár cipőm és különböző színű nadrágjaim, menő felsőim legyenek.. A kiegészítőkről (Cruciani karkötő meg nagy nyakláncok stb.) nem is beszélve.

Mit tegyek? Senknek érzem magam a divatosan öltözködő barátnőim mellett.

Nem tudom miért zavar, a fiúk így megnéznem szerencsére, mégis.. Ahj :\

És azért is bűntudatom van, hogy ezen rágódom, mikor más összetenné két kezét ha csak ennyi baja lenne.. OMG. Szörnyű vagyok :\

2013. szept. 27. 19:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És ez miért nem a blogodba ment?
2013. szept. 27. 19:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ! :)
2013. szept. 27. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

tipikus first world problem..

ha ennyire zavar, hogy barátnőidnek márkás cuccaik vannak, vagy keress másik barátnőket, vagy keress másik munkát.

2013. szept. 27. 19:59
 4/13 A kérdező kommentje:
tanulok, nyílván csak egy tininek lehetnek ilyen "gondaji".. tisztában vagyok ezzel, szánalmas hogy ennyire zavar.. de mégis ez van :(
2013. szept. 27. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
26%

Nem kell ezért ségyenkezned, legalábbis a fiúknál nem, az más ha a ti lány köreitekben így van :S

Jah és ha szép vagy pláne nem kell semmi, csak a csúnyábbaknak kellenek hipermenő cuccok 'hogy hamarabb észrevegyék őket'

Felőlem szakadt cuccban is lehetsz, ha olyan a külsőd-belsőd..

+ Annyira kell csak fogyelned (társadalom miatt) h tiszta ruhában mész és nem vagy büdős, akkor már nem mondhatnak rád semmit. 15/f

2013. szept. 27. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
hát nem tudom mit tegyél. szerintem senki se tudja.
2013. szept. 27. 21:16
 7/13 A kérdező kommentje:
#5: Köszi szépen :) Igazad van!
2013. szept. 27. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
az hogy márkás vagy nem max csak pár idiótát érdekli a lényeg az hogy jól nézzél ki benne meg legyen kényelmes az meg hogy a kínaiban veszed vagy a Zarában tök nyolc
2013. szept. 27. 22:16
 9/13 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek? Senknek érzem magam a divatosan öltözködő barátnőim mellett.

Nem tudom miért zavar, a fiúk így megnéznem szerencsére, "

Biztosan azt nézik, hogy ki az a kis ágrólszakadt Hamupipőke, az elegáns lányok mellett. Csodálkoznak, hogy milyen jószívűek a lányok, hiszen elhozták magukkal a szobalányt is, hadd bulizzon szegényke XDDD

2013. szept. 28. 00:12
 10/13 pinkpancser ***** válasza:

1. a már ajánlott megoldás, tehát cseréld le a barátnőket

2. túrkáló, ahol olcsón is kapsz olyan cuccokat amit a barátnők nem kapnak meg boltban (egyik ismerős csaj is így csinálta és mindig mondta a sznob barátnőinek, hogy egy haverja küldte olasz/francia... országból), kiegészítőket meg olcsón megkapod ebayról.

2013. szept. 28. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!