Kb. senkinek érzem magam, amiért nincsenek menő cuccaim. Mit tegyek?
Nem engedhetem meg magamnak, hogy 3 féle táskám, 5 pár cipőm és különböző színű nadrágjaim, menő felsőim legyenek.. A kiegészítőkről (Cruciani karkötő meg nagy nyakláncok stb.) nem is beszélve.
Mit tegyek? Senknek érzem magam a divatosan öltözködő barátnőim mellett.
Nem tudom miért zavar, a fiúk így megnéznem szerencsére, mégis.. Ahj :\
És azért is bűntudatom van, hogy ezen rágódom, mikor más összetenné két kezét ha csak ennyi baja lenne.. OMG. Szörnyű vagyok :\
tipikus first world problem..
ha ennyire zavar, hogy barátnőidnek márkás cuccaik vannak, vagy keress másik barátnőket, vagy keress másik munkát.
Nem kell ezért ségyenkezned, legalábbis a fiúknál nem, az más ha a ti lány köreitekben így van :S
Jah és ha szép vagy pláne nem kell semmi, csak a csúnyábbaknak kellenek hipermenő cuccok 'hogy hamarabb észrevegyék őket'
Felőlem szakadt cuccban is lehetsz, ha olyan a külsőd-belsőd..
+ Annyira kell csak fogyelned (társadalom miatt) h tiszta ruhában mész és nem vagy büdős, akkor már nem mondhatnak rád semmit. 15/f
"Mit tegyek? Senknek érzem magam a divatosan öltözködő barátnőim mellett.
Nem tudom miért zavar, a fiúk így megnéznem szerencsére, "
Biztosan azt nézik, hogy ki az a kis ágrólszakadt Hamupipőke, az elegáns lányok mellett. Csodálkoznak, hogy milyen jószívűek a lányok, hiszen elhozták magukkal a szobalányt is, hadd bulizzon szegényke XDDD
1. a már ajánlott megoldás, tehát cseréld le a barátnőket
2. túrkáló, ahol olcsón is kapsz olyan cuccokat amit a barátnők nem kapnak meg boltban (egyik ismerős csaj is így csinálta és mindig mondta a sznob barátnőinek, hogy egy haverja küldte olasz/francia... országból), kiegészítőket meg olcsón megkapod ebayról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!