Kb. senkinek érzem magam, amiért nincsenek menő cuccaim. Mit tegyek?
Nem engedhetem meg magamnak, hogy 3 féle táskám, 5 pár cipőm és különböző színű nadrágjaim, menő felsőim legyenek.. A kiegészítőkről (Cruciani karkötő meg nagy nyakláncok stb.) nem is beszélve.
Mit tegyek? Senknek érzem magam a divatosan öltözködő barátnőim mellett.
Nem tudom miért zavar, a fiúk így megnéznem szerencsére, mégis.. Ahj :\
És azért is bűntudatom van, hogy ezen rágódom, mikor más összetenné két kezét ha csak ennyi baja lenne.. OMG. Szörnyű vagyok :\
Köszi szépen!
Csak az a baj hogy turkálóban soha nem találok semmit... Lehet rossz turkálókba járok, de nyáron is voltam háromszor, most pénteken is.. És semmi :| Némelyiket még mosogató rongynak se használnám.. Ez az én szerencsém :S
Egyszer sikerült vennem turiban egy jó kötött kardigánt, és habár az nagyon megérte, azóta se tudtam turkálóban vásárolni..
Köszönöm a tippeket!!
Végig olvasva a kommentjeidet és a kérdést látszik h teljes letargiában szenvedsz... vagy szenvedtél.
Ez a dolog most is zavar téged? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!