Lányok, vonz, semleges vagy taszít a szőke haj?
Figyelt kérdés
ldalt rövid, felul hosszú, felzselézett. kort is irjatok légyszi:) 15/F2013. okt. 19. 22:26
12/20 anonim válasza:
Szőke haj nekem semleges de a zselétől undorodom. Nekem mindig egy igénytelen zsíroshajú emberke ugrik be ha valakin zselét látok.
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
A szőke nekem tetszik, de a rövid haj nem igazán... unalmas, semmilyen, tucat. A zselézett meg undorító.
15/20 A kérdező kommentje:
13as a kettő közötti átmenet:D ha olyan hosszúra hagyom oldalt, az már nagyon ápolatlannak tűnik
2013. okt. 20. 18:35
16/20 A kérdező kommentje:
14 a rövid haj nem tetszik? akkor milyen haja kéne hogy legyen egy fiúnak? vállig érő?
2013. okt. 20. 18:36
17/20 anonim válasza:
Engem speciel sose vonzottak a szőke hajú férfiak, nekem túl hideg ez a hajszín, főleg, ha kék szemmel párosul,de ha pont egy olyan férfiba szeretnék bele,akkor oké,nem ellenkezem.... De nem tök mindegy?! Nem a hajad színétől függ, ki vagy az emberek szemében...Nem ez a mérvadó!
20/L
18/20 anonim válasza:
nagyon imádom, de sajnos ritkán látok szőke fiúkat :(
16L
19/20 anonim válasza:
szerintem cuki ha egy srácnak szőke a haja :)
15/L
inkább vonz, mint semleges+taszító ;)
20/20 anonim válasza:
szerintem nem hajszíntől függ, hogy az illető tetszik-e vagy nem, de ettől függetlenül a szőke haj bejön, ha nem tejfölszőke, hanem ilyen barnásabb, de ez a fazon nem az esetem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!