Lányok, vonz, semleges vagy taszít a szőke haj?
Figyelt kérdés
ldalt rövid, felul hosszú, felzselézett. kort is irjatok légyszi:) 15/F2013. okt. 19. 22:26
3/20 anonim válasza:
én is szőke vagyok helyes az arcom és én tapasztalatom hogy igen de ez lehet azért van mert helyes vagyok így nem tudok pontosan válaszolni :D
17/F
5/20 anonim válasza:
A szőke hajjal semmi gondom, de a zselét utálom.
6/20 anonim válasza:
a szőke még semleges, de az oldal rövid felül hosszú zselézett styletól hányok, bocsi, nekem férfi kell
:DD
7/20 anonim válasza:
Ez a zselés dolog nagyon kiment már a divatból és ez az egy taszító ebben az egészben. Én nagyon is vonzónak találom a szőke -és hozzá nagyon szép szemű- fiúkat. Ridegség árad belőlük, ami írtó szexis tud lenni. Ha az én ízlésemnek meg is felel, akkor pedig még több értéket kap a sok barna hajú srác között.
Ezzel a hajjal pedig igen is vonzó vagy -ZSELÉ NÉLKÜL-, ha ilyen fazonra.
(Próbáld ki zselé helyett a hajformázó port. Más állagot kapsz.)
17/L :)
8/20 anonim válasza:
Maga a szőke haj vonz, viszont a zselé, meg a fazon, ahogy le van neked vágva totál visszataszító számomra.
10/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ez all nekem a legjobban, nem azert ilyen mert "divatos"
2013. okt. 20. 08:25
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!